09-11-2011, 07:31 PM
Alexandru. *laughs* Cum ma facea el inteligenta si toate cele.
Muuu~. *laughs* Faptul ca ii luasem mainile si ii spusesem ca sunt reci, iar el mi-a strans degetele. Instictiv as fi lesinat, dar sunt tare, ma tin pe pozitii.
Nici nu stiam ca-i berbec si ca a castigat medalii la box. o.o Alta faza? Ah, imbecialitatea mea. *rolling* Vroiam sa-l felicit pentru cat s-a straduit in orele de matematica, dar n-am observat ca vorbeste la telefon si apoi era un schimb de replici: Da, si eu te pup. Si eu: o.o Are iubita?! *ceva prostesc gandit dupa propozitia anterioara >.> -Ilie te face sa scuipi, pardon, delirezi @___@* Nuuuuuuuuuu, poate e maica-sa. Da, asta e, mama lui. Hmmm...
*inca nesigura* Si apoi imi dau seama ca "pare" ca-l ascult, m-am intors o data, o rasucire de era sa cad in cap (frate, eram CHIAR langa banca lui, in fata lui, mai in dreapa @____@, dar avea capul mai aplecat in stanga mea, dreapta lui), cica: O astept pe Dya. *ce ar fi trebuit sa para* Si apoi "stimulam": Ah, dea bea acum isi baga cartile?! *un ochi in stanga la Alexandru* Ah, Alex, bravo *bla-bla-bla-bla-bla*. Felicitari! *face smiled*
Mdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~, imi aduc aminte zambit de asta. *rolling*
Stefiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
A fost asa de adorabil. *kawaii* Boul mamei si tatalui lui "virtual". *laughs* *prin puterea mintii: Dya, nu citii, stii ca vacile se casatoresc cu boii o.o*

Mdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~, imi aduc aminte zambit de asta. *rolling*
Stefiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2