09-11-2011, 05:56 PM
Saluut , sunt Levi, sau Teru [porecle] . Pããi , ce pot spune despree mine, sunt o fire foarte timida, dar asta doar la incepuut , cand ajung sa cunosc pe cineva vorbesc non-stop [ excesiv, deci sa-mi spuneti cand sa tac,caci nu ma deranjeaza ] . Buuun, am o vârstã ceva mai micutã, dar care nu va fi dezvaluita decat la cerere [ ca si i-ar pasa cuiva >,<]. Sunt ceva mai emotivã , mi s-a spus de multe ori si ma atasez foarte usor de persoanele mai mari ca mine [ ca varsta ma refer, fiindca nu ma inteleg nici cu 'pustii' mai mici cu un an decat mine,so...]. Imi place mult , mult , mult sa desenez, desi nu sunt foarte buna la anime, am mult de lucrat la anatomia corpului , dar pot spune ca ma descurc la ceva peisaje,portrete si cateodata icoane [DOAR DACA AM CHEF!] , fiindca-s la o clasa de arta si deh ... Sunt o fana yaoi , una mare, rareori yuri ... -fiindca de unele fiinte chiar ma atasez prea mult TT^TT- . Sunt pasionata de istorie , de religie -aici nu ma refer la Taine si mai stiu eu ce, ci la diferite religii, la obiceiuri , obligatii etc.- , imi place sa citesc , mai ales chestii despre alchimie -da,sunt fan- , despre stiinta . Sunt poreclita in diverse feluri , de niste copii fara viata, d-asta de obicei nu socializez cu persoanele din jurul meu si prefer internetul . Sunt obisnuita sa spun totul verde-n fata, mai cu tandrete sau nu , depinde de situatie. Daca aveti vreo problema cu atitudinea mea, cu mine , cu ce scriu, ce comentez etc. spuneti, cã nu ma deranjeaza, ci dimpotriva, voi incerca sa inlatur aceste defecte .
Cam atat,cred ...
Byez :3
Cam atat,cred ...
Byez :3