Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Running in the dark

Deci...

revinto-ti - revino-ti

s - as

ca-I - ca-i (aceasta gresela ai mai repetat-o de foarte multe ori, nu inteleg de ce scrii acel "i" cu Caps Lock , nu te referi la Dumnezeu .

doar cu cu - ( un singur "cu" , nu te mai grabi)

Intru un vestiar - Intru în vestiar

douia - doua

decazt - decazut

doamne fereste - Doamne fereste

mares - maresc

finta - fiinta

"(...) o droaie de elevi intrara si se acomodara in clasa(...)" nu suna bine, puteai sa te exprimi altfel.

"Cu siguranta ma astepta oribil astazi." haaa ? O.o

"butonand telefoanele lor mobile si performante si barfind." - butonând telefoanele lor mobile , performante, bârfind pe cine stie cine .

"Când se suna de iesire , ma îndrept catre cabinetul de limba romana ." ( nu-i înteleg motivul acestei propozitii, adica nu ai zis de ce sau ce a facut la cabinetul de limba romana si imediat dupa aceasta ai zis ca a plecat la sala de sport) : |

Când începi un dialog nu suna bine daca începi cu "si imi spuse :" , încearca sa-l bagi fara sa "anunti" începerea lui (dialogului).
Ai folosit câteva cuvinte de foarte multe ori. Exemplu : amploare , încerca sa nu le mai folosesti de foarte multe ori si sa le înlocuiesti cu sinonimul cuvântului respectiv .
Descrii bine dar cateodata parca ai fi scris robotic, lasa ca descrierea sa curga de la sine .
Actiunea este grabita în unele locuri , si am observat ca ai sarit de la una la alta, termina mai întai ce ai început.
Te-ai grabit atunci când ai spus "(...)si cine stie … poate sa il iubesc." , e mult prea devreme, ai grabit lucrurile si ar fii trebuit sa o mai lungesti caci mai e timp sa se si îndragosteasca.
Uneori ai scris când la prezent când la trecut, aceasta greseala este datorita faptului ca te-ai cam grabit, încearca sa citesti de foarte multe ori un capitol înainte de al posta.

Cam atât ...

Spor la urmatorul capitol !
B.I.T.C.H ( Beautifull.Intelligent.Talented .Charming and Hot !)
________
|FuuFuu~|

Răspunsuri în acest subiect
Running in the dark - de Shiba x3 - 06-11-2011, 07:36 PM
RE: Runing in the dark - de Stormrage - 06-11-2011, 07:41 PM
RE: Runing in the dark - de crazy little red - 07-11-2011, 05:17 PM
RE: Runing in the dark - de Stella - 08-11-2011, 12:09 AM
RE: Runing in the dark - de hiimera - 08-11-2011, 12:34 AM
RE: [naruto]Runing in the dark - de Grubbie - 04-12-2011, 09:08 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)