07-11-2011, 06:05 PM
Buna, buna
Ok. Incepem cu inceputu
@Yuuki: Imi place rau numele, prea simpatic. Legat de Tomitza, da, e numele fostului meu motan, care a murit saracu din cauza unei intoxicatii alimentare. :99:, dar e si porecla mea la scoala.
@Mad Hatter: Helau Miru. Ma bucur sa te cunosc.
1. Mai cant asa, pe la dus din cand in cand .... in rest nu.
2. Deocamdata urmaresc Supernatural S7 parca si Big Bang Theory.
3. American Pie toate :yes:
4. Deocamdata urmaresc cam multe Gen: One Piece, Nurarihyon no Mago, Fairy Tail, Beelzebub, Naruto ship., Bleach si altele.
5. Da, ador matzele! Am o pisicuta birmaneza. O cheama Busha si e nebuna rau, se izbeste de toata mobila din casa.
@Sara: Buna Sara Incantat.
1. Pisica, nu mananca mult, daca ma musca nu-mi face trimitere la Judeteanu.
2. Iesitu cu prietenii, jucatul pe calculator :crazy: , uitatul la documentare.
3. Da, citesc. De ex: OP, Btoom!, Eyeshield 21, The prince of Tennis, Black Cat etc.
4. Eu cu cititul nu prea ne intelegem bine. Pot spune ca, pentru mine, o carte trebuie sa aiba acel "ceva" care sa ma atraga pur si simplu. Sunt un incopatimit fan al cartilor horror/thriller (daca nu e asa, pot spune frumusel vanzatoarei: Thank you, but no thank you ) Seria mea preferata deocamdata e "Ucenicul Vraciului".
@all: Multumesc pentru urarile calde si sper sa fie totul ca la carte.
Ok. Incepem cu inceputu
@Yuuki: Imi place rau numele, prea simpatic. Legat de Tomitza, da, e numele fostului meu motan, care a murit saracu din cauza unei intoxicatii alimentare. :99:, dar e si porecla mea la scoala.
@Mad Hatter: Helau Miru. Ma bucur sa te cunosc.
1. Mai cant asa, pe la dus din cand in cand .... in rest nu.
2. Deocamdata urmaresc Supernatural S7 parca si Big Bang Theory.
3. American Pie toate :yes:
4. Deocamdata urmaresc cam multe Gen: One Piece, Nurarihyon no Mago, Fairy Tail, Beelzebub, Naruto ship., Bleach si altele.
5. Da, ador matzele! Am o pisicuta birmaneza. O cheama Busha si e nebuna rau, se izbeste de toata mobila din casa.
@Sara: Buna Sara Incantat.
1. Pisica, nu mananca mult, daca ma musca nu-mi face trimitere la Judeteanu.
2. Iesitu cu prietenii, jucatul pe calculator :crazy: , uitatul la documentare.
3. Da, citesc. De ex: OP, Btoom!, Eyeshield 21, The prince of Tennis, Black Cat etc.
4. Eu cu cititul nu prea ne intelegem bine. Pot spune ca, pentru mine, o carte trebuie sa aiba acel "ceva" care sa ma atraga pur si simplu. Sunt un incopatimit fan al cartilor horror/thriller (daca nu e asa, pot spune frumusel vanzatoarei: Thank you, but no thank you ) Seria mea preferata deocamdata e "Ucenicul Vraciului".
@all: Multumesc pentru urarile calde si sper sa fie totul ca la carte.
[CENTER]
Mdeah. si atat !
Do you like Justin Bieber?
[/CENTER]
Mdeah. si atat !
Do you like Justin Bieber?
[/CENTER]