Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce parere aveti despre mine?
Super Buna!
11.11%
1 11.11%
Buna!
88.89%
8 88.89%
Total 9 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Yuki Haruno

Itachi pleaca din clasa lasand un trandafir albastru in urma sa. Kakashi le da liber celorlaltii elevi, iar pe ceilalti ii cheama deoparte.
- Duceti-va dupa ceilalti si aparati’o pe Yuki. Ea este in mare pericol. Iar Itachi nu se va lasa cu una cu doua, daca o vrea pe Yuki, iar tu sti asta cel mai bine Sasuke.
- Da Kakashi, stiu.
- Ai grija de Yuki, bine Sasuke, imi pun baza in tine.
- Bine Kakashi.
Sasuke impreuna cu ceilalti pleaca acasa la el, deoarece Sakura si cu Kazuko au dus’o pe Yuki la el acasa. Ajuns in cele din urma acasa, Sasuke incepe sa ii ingrijeasca ranile lui Yuki facute de Itachi. In cele din urma apare si Itachi din nou luand’o pe Yuki in brate si vrea sa fuga cu ea si sa o duca la Akatsuki in timp ce Sasuke sa dus sa ii aduca apa rece sa ii puna lui Yuki pe frunte pentru ca ii frigea.
- Itachi las’o jos acum.
- De ce?
- Las’o jos. Si de ce iti pasa atat de mult de fata asta?
- Pentru ca o iubesc si este o fata speciala.
- Aha....dar ce vrei de la ea?
- Nu vreau nimic ce oare as putea vrea de la ea ?
Intre timp apare kakashi, Tsunade si cu al-3-lea Hokage.
- Itachi, lasa fata jos, stii ca nu esti bine venit in satul asta.
- Da stiu.
- Kakashi si cu Sasuke il ataca pe Itachi dar nu inainte ca Itachi sa ii puna mana in gat lui Yuki si sa o ridice in sus.
- Itachi las’o inceteaza o omori.
- Si?
Cei doi il ataca. Cand Itachi vede ca e atacat din toate partile si nu mai poate sa riposteze, atunci incearca sa se apere dar nu reuseste, orice miscare de’a lui ar fi in zadar. Sasuke in acest timp o tine pe Yuki in brate, capul ei fiind in poala lui ( pe picioarele lui). Yuki in acest timp era lesinata si inima ei incepea sa bata din ce in ce mai incet ca si cum ar fi moarta sau ar fi pe moarte. Sasuke tot stand si uitandu’se la Yuki cum sta asa nemiscata in poala lui, cu ochii inchisi si tot in acelasi timp inima ei batea din ce in ce mai incet. Sasuke se sperie. Inima ei se opri deodata, asa brusc.
- Ce e asta? Si unde ma aflu? Asta ce lume e? Am mai vazut’o si am mai fost aici si inainte dar ce caut eu aici? Era iarna si un vampir a incercat sa ma atace , iar acest baiat frumos , era si el vampir si ma salvat, dar oare de ce? Si cum de m’a gasit si m’a ajutat, mi’a intins mana si eu l’am luat de mana. Cu el ma simt in siguranta.
- Nu ! Nu ( tipa)! Nu, nu se poate, asa ceva, nu poate sa moara asa de repede, pentru ca e atat de tanara si de frumoasa ( daca moare nu il voi ierta niciodata pentru ce’a facut).
- Ce e lumina asta? Si de unde vine?
Ma duc spre lumina si ajung din nou in lumea reala. Cand ma trezesc deschid ochii chakra care ma inconjoara este neagra, ochii imi sunt rosii, imi apare o codita si niste urechiuse de pisicuta.
- Nu, nu se poate, daca se transforma nu va fi deloc bine.
- Adica? Ce vrei sa spui Kakashi?
- Yuki are in ea spiritul pisici cu 9 cozii, unul din cei 3 demonii care au atacat satul in urma cu 13 ani.
- Asta stiam, dar ea acum se transforma?
- Da, Sasuke iar daca se transforma e de rau, iar satul si noi vom avea de suferit.
- Ce.....ce se intampla cu mine?
In lumea in care eram este o oglinda, cand ma uit in oglinda imi vad fata si ma speri, raman nemiscata pentru cateva secunde dupa care pentru a nu-i rani pe cei la care tin dispar intr-un nor de fum si fug din Konoha. Incep sa plang pentru ca imi este dor de ei, dar este mai bine ca am facut asta, daca nu o faceam toti cei la care tin erau in pericol si poate chiar si morti acuma. As fi vrut sa nu se intample asta niciodata. Ajunsa in fata unei paduri incep sa ma speri si inchid ochii.
- “Nu intrati in padure chiar daca aveti inima tare. Cei care intra in aceasta numai ies niciodata.”
- E na, eu nu cred asta.
- Nu crezi ca daca intri aici numai iesi vie?
- Dar pe tine cine te-a intrebat si cine esti?
- Sunt protectorul tau, iar in aceasta padure se gaseste poarta spre lumea vampirilor.
- Dar cine esti?
- Ma numesc Zero, Zero Kiryu si cum am mai spus sunt protectorul tau.
- Protectorul meu?! Eu nu am asa ceva.
- Ba da ai, iar acela sunt eu.
- E na, de cand ?
- De cand te-ai nascut.
- Si eu de ce te cunosc numai acum ?
- Nu stiu.
- Deci de aia mereu simteam ca sunt urmarita, tu erai.
- Adica, ce vrei sa spui?
- Aa?! Nimic.
Yuki intra in padure, Zero este in spatele ei, pierzand-o la o cotitura.
- Ce, ce e asta. Ca e frumoasa.
Yuki trece prin portal, iar cand ajunge dincolo, lumea in care era este foarte asemanatoare cu cea din visele si din amintirile ei. In loc sa aibe ani pe care ii are, ea se vede o copila de 6 ani, in lumea aceasta ningea, iar eu eram in padure cand un vampir m-a atacat si un baiat frumos m-a salvat, mi-a intins mana, eu l-am luat de mana si el m-a luat sub aripa lui protejandu-ma. Cad jos pe zapada, cand in spatele meu apare un vampir care ma ataca. Ma lupt cu el, grav ranita, cad jos si apare un pusti care ma salveaza. Prima data nu mi-am dat seama cine e, dar uitandu-ma mai atenta la el si la ochii lui atunci mi-am amintit.
- Cine esti?
- Sunt Kuran, dat tu?
- Yuki!
- Yuki?! Ce nume frumos acum 10 ani am mai salvat o fetita, tot asa de un vampir si tot Yuki o chema.
- Kaname pleaca de langa ea.
- Kaname?!
- Zero, dar tu ce cauti aici?
- Nu te intereseaza pe tine
- Ce legatura ai tu cu aceasta fata?
- Nu te priveste pe tine asta.
- Adica?
- Incetati. Ce tot va certati atata?
- Imi pare rau.
- Imi pare rau ca te-am suparat.
- Hai inceteaza cu dulcegariile astea Kaname.
- Zero, inceteaza.
- De ce sa incetez ca el a inceput.
- Ce am inceput eu?
- Zero, Kaname incetati amandoi.
- Gata am tacut.
Imi apar iar acele imagini oribile in minte si capul incepe sa ma doara din ce in ce mai tare si iar incep sa ma transform in demonul din mine. Incerc sa ma indepartez de Zero si de Kaname pentru a nu le face rau. Atunci ma prinde un vampir si ma duce la el acasa, acel vampir era chiar Akiro, slujitorul cel mai de incredere a lui Aaron.
- Esti bine?
- Acum da, multumesc. Dar cine esti?
- Sunt Akiro.
- S-a trezit fata? Cum se ami simte?
- Da s-a trezit. E bine.
- Ma bucur ca este bine.
- E bine doar ca.....
- Doar ca ce Akiro?
- Doar ca va trebui tinuta o luna sub tratament pentru ca a suferit o lovitura grava si a pierdut mult sange.
- Dar se va face bine, nu?
- Da se va face bine, dar asta numai timpul va putea decie. Apropo fiica ta ce semn avea si unde il avea stapane?
- Un dragon si un sigiliu.
- Si unde le avea?
- Sigiliu in partea dreapta a umarului stang si dragonul il avea in partea de jos a piciorului drept.
- Aham. Sa te uiti la fata asta.
- De ce?
- Cred ca este fiica ta de mult pierduta stapane.
- Tu vorbesti serios sau e doar o gluma Akiro?
- Nu stapane. Sa va uitati are toate cele 2 semne stapane.
- Bine, am sa ma uit, cum ziceai ca o cheama?
- Yuki.
- Si cati ani are?
- 16 ani.
- Nu se poate.
- Ce s-a intamplat?
- Nu, nimic, doar ca sunt prea multe coincidente.
- Adica?
- Poi numele, varsta si acum ai spus sa ma uit la sigiile alea 2.
- Aham
- Stapane?
- Da, ce sa intamplat Aira?
- Fata, fata a disparut.
- Ce?
- Nu se poate tine mult timp pe picioare, pentru ca este grav ranita, trebuie sa o gasim repede.
- Garzii.
- Da stapane?
- Cautati fata gasiti-o si aduceti-o in siguranta.
- Da am inteles.
- Sper ca nu a patit nimic rau fata
- Si eu sper ca nu a patit nimic.
Zero intra in palat, ducandu-se direct la Aaron si al Akiro intrebandu-i de Yuki.
- Unde este Yuki?
- Yuki a fugit.
- Unde?
- Nu stiu?!
- Cum poti fi asa de incapabil, nu poti sa ai grija de o fata de 16 ani si tu mai vrei copil? Cum poti fi atat de prost si sa o scapi din ochii? Stii macar cine e ea? Este mostenitoatea familiei Pure Blood.
- Adica vrei sa spui ca, ea este fiica familiei Kuran ( Cross)?
- Da, asta vreau sa spun. De ce crezi ca vroiam eu sa o apar pe fata asta? Crezi ca de prost?
- Nu doar ca am crezit ca este iubita ta.
- Tu glumesti?
- Nu, nu glumesc.
- Tu stii cel mai bine ca in famiile de vampirii frati se casatoresc, pentru ca ei sunt logoditi prin nastere.
- Asa si ce vrei sa spui prin asta?
- Vreau sa spun ca...
- Vrea sa spuna ca Yuki va fi sotia lui Kaname.
- Sotia lui Kaname?
- Da, sotia lui Kaname.
- Incetati si gasiti-o adata mai repede pentru ca daca afla Aragon cine este ea cu adevarat ati incurcat-o.
- Adica ce vrei sa spui?
- Adica o v-a omora.
- Pai de ce?
- Pentru ca Ichijou Kuran o vrea pe Julie sa fie a lui.
- Si cum mama este moarta, sufletul si ea traieste acum in corpul lui Yuki, de aceea Ichijou o vrea pe Yuki moarta. Acum 10 ani, el a venit dupa Yuki, sa o ia, dar nu a reusit pentru ca a fost omorat de tata si de mine.
- Da, asa este Kaname, iar el a inviat si este Aragon. Fratele meu ii vrea moartea fiicei mele.
- Stiu asta tata, de aceea eu o voi proteja pe Yuki , chiar cu pretul vietii mele daca ar fi.
- Eu am plecat dupa Yuki.
- Kiryu asteapta, ii pun pe elevii din clasa de noapte sa o caute.
- De ce trebuie sa pui mereu pe cineva ca sa iti rezolve tie planurile si treburile tale Kaname? De unul singur nu poti sa le faci?
- Ba da, dar asta nu te priveste pe tine.
- Ba da, ma priveste pentru ca sunt protectorul ei.
- Asa si ce propui?
- Adika? Sti ceva nu crezi ca esti cam tupeist de la un timp?
- Asa si ce te doare pe tine?
- Nimic doar ca ti-am zis.
- Eu am plecat.
- Unde te duci?
- Nu te intereseaza. Tata?
- Da?!
Eu ma duc sa o caut pe Yuki.
- Sper sa o gasesti si sa o aduci inapoi pe fica mea.
- Da ti-o voi aduce inapoi pe fiica ta si pe logodnica mea.
- Bine!
Kaneme pleaca din castel, cand ajungi la iesirea din palat la poarta principala, are o viziune ce ii arata unde este Yuki, se indeapta intracolo, gasind-o in cele din urma.
- Yuki, stai, opreste-te si alsa-ma sa iti explic.
Fug si nu ma mai opresc dupa 15 minute ma opresc si imi dau seama ca numai sunt in oras si nici in castel sau in gradina acestuia ci sunt in Padurea Sperantei.
- Lasa-ma in pace.
- Nu, nu te las, stai pe loc.
- Kaname lasa-ma in pace.
- Nu, asa ca stai pe loc.
- Bine, zi ce vrei?
- Stai, de ce ma ignori?
- Da nu te ignor.
- Ba da.
- Dar ce vrei de la mine ?
- In primul rand vreau sa stiu de ce ai fugit ?
- Pentru ca nu vreau sa ranesc persoanele la care tin,
- Aham, atunci bine, hai sa ne intoarcem la palat bine ?
- Bine.
- Dar de ce esti suparata?
- Nu am nimic.
- Nu ma lua pe mine cu dastea, zi ce ai?
- Nu am nimic.
- Bine daca tu zici. Yuki as vrea sa iti spun ceva.
- Ce s-a intamplat Kaname?
- Nu s-a intamplat nimic doar ca tu…
” -Nu ii spune Yukai cine este ea cu adevarat momentan, o vei speria si daca afla Aragon o va vana din nou, mai bine lasa lucrurile asa momentan pentru ca e mai bine.
- Bine, dar ea trebuie sa stie.
- Da, dar nu acum. Nu este momentul.
- Bine tata, asa voi face cum spui tu, nu ii voi spune.”
- Doar ca eu ce Kaname?
- Aaa ?! Nimic. Doar ca tu trebuie sa te intorci la palat pentru ca ai fost grav ranica si trebuie sa te odihnesti acum.
- Bine. Sigur nu era altceva Kaname? De ce, cred ca te cunosc mai de mult timp decat te cunosc eu deja.
- Adica? Ce vrei sa spui ca nu inteleg.
- Am senzatia ca te cunosc mai de mult timp.
- Aham. Mergem?
- Da, mergem.
Ajunsi la palat ii spun lui Aarom ca eu vrea sa ma intorc in lumea oamenilor. Akiro ma condus pana la portal, iar dupa portal ma asteptat Kakashi. Ajunsa acasa toti m-au luat la intrebari, mai ales Sasuke si cu Kizumi. Kizumi ma astepta in gradina din spatele casei cu Sakura.
[Imagine: tgud.jpg]
[Imagine: 6979849.png] Va astept si pe pagina mea! [Imagine: 7021837.png]

Răspunsuri în acest subiect
Yuki Haruno - de Yuki Kuran - 19-08-2011, 11:18 AM
IV. Recunoasterea Vampirului din amintirii - de Yuki Kuran - 06-11-2011, 01:46 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  "I am Sakura Haruno" +16 Dskk 3 3.184 04-09-2011, 07:42 PM
Ultimul răspuns: Denny
  Yuki's oneshots! Juliette 9 5.908 17-11-2010, 11:28 PM
Ultimul răspuns: Juliette
  Naruto YUKI Haruno***** ice.heart 1 2.904 19-06-2009, 09:15 PM
Ultimul răspuns: SoUl EaTeR
  Yuki & shuichi (part 2) yukieiri 4 4.113 20-07-2008, 01:33 AM
Ultimul răspuns: Jigoku

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)