05-11-2011, 03:52 PM
apar prima cred pe aici :))
deci, e frumos, cred ca asta e cel mai potrivit cuvant "frumos"
acum, cum ai spus, era un moment astptat de toti, desi mintea mea perversa a mers mai departe cand a citit chestia aia, bine, era cam devreme, dar... n-am rezista sa nu am gandesc... :))
acum, i-ai scris de doua ori numele lui Naruto cu litera mica dar chiar nu mai gasesc unde :))
ai mai avut ceva greseli, ma rog, nu le-am bagat in seama prea mult, doar daca le-am vazut intaplator :P
acuma, la partea cu sarutul, mai intai Hinata parea... hmmm, relaxata, aeriana.. adica plutea
si dupa parca i-ai dat prea multe ganduri, prea clare, analiza cumva realist toata chestia
as fi vrut sa menti starea aia de magie pentru mai mult...
dar totusi, e ok, pana la urma tu decizi, in plus asa e stilul tau oarecum :P
hmmm, in rest n-am nimic de comentat, nu ca am comentat mare lucru :))
oricum, ma bucur ca ai adus next-ul si spor la scris >:D<
deci, e frumos, cred ca asta e cel mai potrivit cuvant "frumos"
acum, cum ai spus, era un moment astptat de toti, desi mintea mea perversa a mers mai departe cand a citit chestia aia, bine, era cam devreme, dar... n-am rezista sa nu am gandesc... :))
acum, i-ai scris de doua ori numele lui Naruto cu litera mica dar chiar nu mai gasesc unde :))
ai mai avut ceva greseli, ma rog, nu le-am bagat in seama prea mult, doar daca le-am vazut intaplator :P
acuma, la partea cu sarutul, mai intai Hinata parea... hmmm, relaxata, aeriana.. adica plutea
si dupa parca i-ai dat prea multe ganduri, prea clare, analiza cumva realist toata chestia
as fi vrut sa menti starea aia de magie pentru mai mult...
dar totusi, e ok, pana la urma tu decizi, in plus asa e stilul tau oarecum :P
hmmm, in rest n-am nimic de comentat, nu ca am comentat mare lucru :))
oricum, ma bucur ca ai adus next-ul si spor la scris >:D<