03-11-2011, 06:41 PM
Ilie mi s-a confesat. Ma intreb daca maine o sa MAI creada ca sunt iubita lui sau ceva de genu'. >.> Daca il mai aud o data pe Florin "Iubita lui Ilie", o sa tur-bez. De ce? Asa... Altceva? Naspa. Ora de desen a fost diferitaaaaaaaaa de toate celelalte. Inca de cand Ilie m-a intrebat daca am iubit pana la cand se lua de astia care vorbeau cu mine si le cerea explicatii (gen: Ce ma? Te iei de iubita mea? Ce ai, ma/fa, cu ea? *mda*), pana la faptul ca am auzit de la o colega, tot Andreea o cheama, ca le-a zis prietenilor lui (Ilie lor) ca ii place de mine. >.> Picii se uitaaaaaaaaaau asa de ciudat la mine cand Ilie m-a intrebat "Iubita, ai plecat?" (cand am trecut de careu). Iar eu, dupa ce fac inca doi pasi: Omule, omoara-te. Impusca-te... *soapta + capul aplecat* Mdaaaaaaaaaaaaa~. Pana la urma, cu farmecul meu inevitabil si dragalesenia mea, m-am "impacat" cu Dya si... ce pot spune, nu o sa-i uit privirea plina de ura (si scarba/dispret). *rolling* Fortoasa mamii! ;x Altceva? Hmmmmmmmm, de ce nu mi s-a putut confesa Marina?!!! De ce?!!!! TTTTTTTTTTTTTTT^TTTTTTTTTTTTTTTTTTTT E atat de geniala si buna... ii... frumoasa, adica. Damn... it. >.> Dar raspunsul ar fi fost acelasi. Dar serios... lasa. :j
Azi am luat opt la religie, trist. :[
Zece la desen. :[
Sa caut rama pentru desenul facut la desen (=]]). :[
Pa. :]
Azi am luat opt la religie, trist. :[
Zece la desen. :[
Sa caut rama pentru desenul facut la desen (=]]). :[
Pa. :]
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2