30-10-2011, 10:16 PM
Sakura:Eu nu il iubesc pe Sasuke eu il iubesc pe Lee si o sa ma casatoresc cu el
Sasuke:Gata cu razbunarea imi iao o vacanta in Hawai si Itachi sa faca ce vrea nu ma mai intereseaza
Gaara:Eu nu mai vreau sa fie kazekage eu vreau sa fiu clown la circ
Ino:Sakura tu esti idolul meu in viata deacum in colo o sa fac totul ca tine si o sa ma imbrac ca tine
Itachi:Eu nu am fost pus de nimeni sa imi omor clanul l-am omorat ca ma plictiseam
Choji:Gata de azi nu mai mananc ma duc la sala sa zlabesc sunt prea gras
Naruto:Ceee????? eu hokage eu nu vreau sa fiu hokage eu vreau sa fiu creator de moda si sa il intrec pe Botezatu
Hinata:Il urasc pe Naruto este prea hiperactiv si enervant
Kakuzu:Gata nu mai imi pasa de bani deloc
Neji:Nu imi pasa de antrenamente acum imi pasa de fete
Orochimaru:Acum nu mai vreau sa distrug Konoha vreau doar sa imi fac manechiura si pedichiura
Sasuke:Gata cu razbunarea imi iao o vacanta in Hawai si Itachi sa faca ce vrea nu ma mai intereseaza
Gaara:Eu nu mai vreau sa fie kazekage eu vreau sa fiu clown la circ
Ino:Sakura tu esti idolul meu in viata deacum in colo o sa fac totul ca tine si o sa ma imbrac ca tine
Itachi:Eu nu am fost pus de nimeni sa imi omor clanul l-am omorat ca ma plictiseam
Choji:Gata de azi nu mai mananc ma duc la sala sa zlabesc sunt prea gras
Naruto:Ceee????? eu hokage eu nu vreau sa fiu hokage eu vreau sa fiu creator de moda si sa il intrec pe Botezatu
Hinata:Il urasc pe Naruto este prea hiperactiv si enervant
Kakuzu:Gata nu mai imi pasa de bani deloc
Neji:Nu imi pasa de antrenamente acum imi pasa de fete
Orochimaru:Acum nu mai vreau sa distrug Konoha vreau doar sa imi fac manechiura si pedichiura