29-10-2011, 11:08 AM
Uite că nu mă mai pot opri din râs la perle voastre. Vin şi eu cu unele.
Eram în clasa a 8-a şi era ora de latină. Vine profu, predă el acolo şi la un moment dat începe să ne povestească că maşina lui e foarte bună, că merge cu 100 la oră fie că sunt gropi pe şosea sau nu, bla, bla, bla.
Andrei: Domnu` profesor colegu se întreabă dacă mai oprţi la semafoare.
Ora de mate.
Profa: Scrieţi, operaţii cu numerele complexe. Adunarea este a... a... ?
Noi: A... a...
Profa: Asociativă măi!
Alex: De ce tocmai asociativă?
Dănuţ: Pentru că începe cu „A†inteligentule.
Colegii din faţa mea şuşoteau de zor.
Profa: Răzvan ce tot ai de îi şuşoteşti atâta la ureche colegului tău? Înteleg că îi şopteşti la o fată la ureche dar la un băiat?
Bobi[colegu de bancă]: E o relaţie mai specială doamna profesoară.
*după câteva minute*
Vasilică: Doamna Răzvan iar şuşoteşte!
La rândul de la geam ultimele 2 bănci erau libere şi erau fix în fundul clasei. Colegii din faţa mea nu aveau nicio treabă cu ora de mate. Vorbeau încontinuu.
Profa: Măi băiete nu mai vorbi atâta. I-aţi tu caietu frumuşel şi dute în ultima bancă.
Robert *către coleg*: Sinistratule!
Ora de română.
Profa: PovesteÅŸte-mi despre „Negustor lipscanâ€
Cosmin: Bla, bla, bla... conflictul nu există, dar prezintă confruntarea dintre două mentalităţi diferite, cea nemţească şi cea germană.
Noi:
Eram în clasa a 8-a şi era ora de latină. Vine profu, predă el acolo şi la un moment dat începe să ne povestească că maşina lui e foarte bună, că merge cu 100 la oră fie că sunt gropi pe şosea sau nu, bla, bla, bla.
Andrei: Domnu` profesor colegu se întreabă dacă mai oprţi la semafoare.
Ora de mate.
Profa: Scrieţi, operaţii cu numerele complexe. Adunarea este a... a... ?
Noi: A... a...
Profa: Asociativă măi!
Alex: De ce tocmai asociativă?
Dănuţ: Pentru că începe cu „A†inteligentule.
Colegii din faţa mea şuşoteau de zor.
Profa: Răzvan ce tot ai de îi şuşoteşti atâta la ureche colegului tău? Înteleg că îi şopteşti la o fată la ureche dar la un băiat?
Bobi[colegu de bancă]: E o relaţie mai specială doamna profesoară.
*după câteva minute*
Vasilică: Doamna Răzvan iar şuşoteşte!
La rândul de la geam ultimele 2 bănci erau libere şi erau fix în fundul clasei. Colegii din faţa mea nu aveau nicio treabă cu ora de mate. Vorbeau încontinuu.
Profa: Măi băiete nu mai vorbi atâta. I-aţi tu caietu frumuşel şi dute în ultima bancă.
Robert *către coleg*: Sinistratule!
Ora de română.
Profa: PovesteÅŸte-mi despre „Negustor lipscanâ€
Cosmin: Bla, bla, bla... conflictul nu există, dar prezintă confruntarea dintre două mentalităţi diferite, cea nemţească şi cea germană.
Noi: