Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pentru Totdeauna...

Buna, m-am gandit sa trec si eu pe-aici.
Am fost atrasa de titlu, dat fiind faptul ca prezinta o idee generala, nimic concret, ceea ce face cititorul sa-si creeze o multime de ipoteze legate de actiune.
Pana acum povestea mi se pare interesanta, dar nu mi-am putut forma o idee prea clara, dat fiind ca de-abia ai postat prologul si primul capitol.
Ai viziune, ceea ce e foarte important, dar trebuie sa-ti cizelezi ideile, sa le aranjezi in asa fel incat sa aiba logica si sa atraga. Prologul a fost foarte frumos, m-a indemnat sa citesc mai departe. Nu stiu in ce moment s-a petrecut, inainte sau dupa primele capitole, pentru ca uneori in prolog sunt prezentate actiuni care se petrec pana la mijlocul povestii, sau chiar pana la sfarsit.
Ai o mica problema cu semnele de punctuatie. Dupa orice semn se lasa spatiu, pentru estetica. Ai grija si unde pui semnele de punctuatie, unele virgule sunt pozitionate aiurea si pui foarte des "...". Ai cateva cuvinte scrise gresit, daca recitesti capitolul iti vei da seama care sunt. Ai repetat niste structuri, ceea ce n-a sunat prea bine, asa ca te sfatuiesc sa cauti sinonime daca vrei sa folosesti un anumit cuvant de mai multe ori in propozitii apropiate. De asemenea, te sfatuiesc sa ai grija la timpurile verbale, potrivirea lor e foarte importanta.
Citat: ca acelea care le poartă emo kid
Reciteste asta. Pe viitor, incearca sa eviti pe cat posibil utilizarea cuvintelor in engleza. Cred ca ar fi sunat mai frumos "ca acelea pe care le poarta copiii emo".
Inainte de a posta un capitol citeste-l de cateva ori si fa modificarile care ti se par potrivite. De exemplu, in primul capitol exista niste dialoguri care puteau fi inlocuite usor cu vorbire indirecta. Ar mai merge sa adaugi si ceva descriere, sa te pui in locul personajului si sa spui tot ceea ce simte, gandeste...
M-ai facut curioasa in legatura cu acel tatuaj. Cred ca are o legatura si cu durerea de cap si accidentul de masina, ca tot veni vorba. :-?
Per total ideea e ingenioasa si s-ar putea sa mai trec pe aici :*.
[Imagine: I_Support_Imagination_stamp_by_c3ph31d.gif] [Imagine: 695027nqwnxm77i3.gif][Imagine: Stamp___Not_Feminine_by_foxlee.png]
[Imagine: tumblr_m8qx755uMl1r49gcn.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Pentru Totdeauna... - de Crissu'Blacker - 12-08-2011, 01:21 PM
RE: Pentru Totdeauna... - de Chlo - 12-08-2011, 01:45 PM
RE: Pentru Totdeauna... - de Crissu'Blacker - 24-10-2011, 09:37 PM
RE: Pentru Totdeauna... - de Crissu'Blacker - 25-10-2011, 02:46 PM
RE: Pentru Totdeauna... - de Miss M - 26-10-2011, 11:36 AM
RE: Pentru Totdeauna... - de Addeh - 26-10-2011, 06:22 PM
RE: Pentru Totdeauna... - de SnowFlake. - 26-10-2011, 10:51 PM
RE: Pentru Totdeauna... - de Lanna - 17-11-2011, 02:14 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns