Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Dincolo de cuvinte, ego-ul ne stapaneste pe fiecare

Okay darling, iata-ma pe-aici ^^. Doar ti-am zis ca-l termin in week-end, so... :-'
Btw, inainte de a incepe, vreau sa corectezi peste tot cuvantul scris de tine 'defapt'[i/] --> well, nu este ' defapt ', ci de fapt . Nu de alta, dar am vazut de mai multe ori scris legat si nu numai la tine; doar ti-am spus xd.
Citat:Pentru ca nu toti simt aceea durere.
Aici, este necesar doar un singur [i]e
, nu doi sau mai multi ; scriai cu doi de 'e' daca aveai pronumele demonstrativ ' aceeasi ' .
Inca ceva : Verbele se scriu la singular, nu dublezi ultima consoana Ex: scrii, dorii, iubii - asa NU. Correct form: scri, dori, iubi, citi etc.

Firstly, revin putin asupra titlului. Ce-i drept, m-a atras toata treaba cu ego-ul, insa il puteai scurta un pic = mi se pare ca-i prea lung si de-aceea, la un moment dat, devine banal si plictisitor. Calm down, nu zic asta despre ficul tau. Ti-am mai spus si la profil, se observa ca ai lucrat mai mult la acesta, deci ai progresat cat de cat si chiar mi-a placut pentru o proza [ mda = eu = cititoare de yaoi :)) ].
Citat: Probabil de aia standardele mele
Nu mai folosit ' de aia ', scrie mai concret ' de aceea ' ^^ .

' - Merci de ajutor ' - Mersi - nu folosesti cuvinte luate din alta limba, in cazul acesta, din franceza.
" valuare " - valoare

Sa stii ca sarutul dintre cei doi m-a dat gata o.o Adica wow, nu ma asteptam sa se intample atat de repede si plus de asta, chiar Ada a facut primul pas *laughs* Oh si ce reactie a avut Oliver ; deci chiar imi place, este mai dramatic si poate ca de aceea am citit toate capitolele luand intr-un fel parte la actiune.
Citat:Nu inteleg de ce la cineva i-ar putea placea
--> foloseste cuiva : Nu inteleg de ce cuiva i-ar putea placea ... etc.

Ahm, treaba cu boala contagioasa a Adei m-a amuzat oarecum; lol, sa vina Oliver, eroul genial si sa spuna un pretext pentru a o salva - ei bine, chiar ingenios. Eu ma asteptam la bataie in toata regula, pumni si picioare, iar apoi unul dintre uriasii aia sa intre in spital; sa stii ca mi-ar fi parut bine =]]
Buuun. Am vazut ca, apoi, a intervenit discutia Adei cu ego-ul sau. Se pare ca ai luat actiunea incetul cu-ncetul, deci nu te-ai grabit, so it's fine :]. Din prima clipa cand am citit prologul, banuiam ca Ada este rolul principal si toate intamplarile, necazurile in dragoste si razvratirile cu ea insasi vor fi transpuse perfect in ochii cititorului. Well, asa mi s-a intamplat mie. Am luat parte la actiunile ficului tau involuntar cred xd.
' tremuriciul ' - tremuratul

Citat:Suflet geaman, graieste-mi fericirea si sterge-mi lacrimile reci de durere. Lasa-ma sa te simt, lasa-ma sa-ti simt caldura"¦ lasa-ma sa te iubesc"¦
Cat de mult mi-a placut aceasta fraza :X Fara glume, really now :3 insa nu stiu sigur daca te-ai referit la ego-ul fetei sau chiar la Oliver - anyways, m-a surprins intr-un mod placut si am vrut sa fac asta clar :))
Deci am vazut ca, de la capitolul 12 incolo, ai pus la inceput cate-o fraza ca aceea de mai sus. Are o legatura puternica cu (,) continutul capitolului; e bine, continua asa.

Okay, mai departe... am vazut ca ai creat un triunghi amoros; aici ma voi lega de personaje, chiar daca se stie probabil ca-i simpatizez pe Oliver si pe Ada.
# Incep mai intai cu Liz - este genul prietenei perfecte pentru Ada, care se ingrijoreaza din orice intamplare a amicei sale - chestia asta mai rar o gasim in viata reala. Nu pot spune ca este extrem de original, ba chiar ai putea sa mai adaugi putin de originalitate la toate personajele, incat sa nu devina plictisitor; eu inteleg prin asta ceva mai neobisnuit, deci creeaza tu tot doar cu imaginatie, nu te lega de lumea reala, ci de ceva inimaginabil, care sa nu existe.

# Good, revin la Demetri - tipul imi place ; are un rol important in poveste, dat fiind faptul ca intotdeauna trebuie sa existe si un personaj negativ. Oh aici se poate incadra si Sarra - god, ce nenorocita, chiar biatschi T_T
Nu am ce spune la genul asta de peronaje, sunt necesare unui fanfiction ;]]

# Si-n cele din urma, Oliver si Ada. Tind sa-l ador mai mult pe Oliver. Oarecum, ma aseman cu el - nu intreba de ce : )) Dar este rece si distant, retras[ nu spun ca Ada nu-i la fel ]; deci cele doua personaje au multe in comun, le-ai conturat bine si ai descris chiar frumos, mi-a fost drag sa citesc.

Sa nu mai spui ca ficul tau este o pierdere de timp, adica imi pierd eu timpul cu el - god, NO WAY. o.o Mie imi place sa citesc, nu-s critic din obligatie - este o placere si plus de asta, poate chiar ajung sa invat cate ceva din fiecare capitol, cu amanunt believe me.
Anyway, din cate am citit, te apropii de final :-? Ce repede, postezi repede si-i chiar ok, dar nu inteleg totusi de ce nimeni nu trece pe la ficul tau, chiar merita. Ofc, inafara de amicele tale, Miss M si Leontina - btw de asta, tu si Leontina aveti un stil de a scrie comun sa zic asa, asemanator i mean.
De aceasta data, ti-am mai spus yeah, nu mai ai multe greseli, descrierea a fost buna dupa parerea mea oh si cat de bine m-am simtit sa citesc ! :3 Se pare ca faci progrese din ce in ce mai des.
Tine-o tot asa, crazy ^^
Daca mai ai nevoie de mine, nu ezita sa intrebi >:D<

Răspunsuri în acest subiect
RE: Dincolo de cuvinte, ego-ul ne stapaneste pe fiecare - de Addeh - 23-10-2011, 11:16 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dincolo de cuvinte LittleBlackR 3 3.304 23-03-2014, 01:26 PM
Ultimul răspuns: LittleBlackR

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)