Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

POTM octombrie - Vot.

Ok, după ce m.am holbat un lung timp la cele şase fotografii, m.am hotărât să las şi un comentariu, întrucât mi.am făcut o oarecare părere despre ele.

Să vedem...
Prima - calitate bună. Ideea mi se pare originală, soarele prins cu.n cleşte şi modul în care este desenat face fotografia să pară originală. Culorile sunt călduţe şi asta este bine, dar dacă ai fi dat un focus sau macro pe soare şi în spate ar fi fost blur, cred că fotografia era mult-mult mai reuşită şi o făcea mai specială decât este. Totuşi , nu pot să spun că nu îmi place. Ba da, ideea este ieşită din comun, lumina este bună şi hai să zicem că ai reuşit să prinzi soarele dintr.un unghi bun. Plus, border.ul dă ideea de film sau de începere a unui film.
Eniuei, votez.

He keeps following me.
M.ai dezamăgit. Şti de ce spun asta ? Titlul părea atât de interesant şi mă ducea cu gândul la cine ştie ce lucruri , la soare prins într.un mod mai weird, dar nu. Ai fotografiat un ghiveci şi...atât? Fără un subiect prea interesant, fără macro, focus, fără orice altceva şi fără calitate. Păcat, mare păcat. Nici n.ai idee câte.ai fi putut şi cu ghivechiul acela. În primul rând, dacă umblai la lumină şi n.o făceai să pară atât de puternică, ar fi fost mai ok. Apoi, unghiul din care este luat e banal. Un macro ar fi făcut magie, crede.mă.
Plus, fotografia nu.mi transmite nimic. Însă titlul da. Şi totuşi, nu votez...

Astrul terestru
Chiar mă întrebam dacă va fotografia cineva Floarea-Soarelui, care să recunoaştem, se potriveşte de minune cu tema. Îmi place. Lumina este foarte bună, galbenul acela cald îmi dă o stare de linişte, iar calitatea să zicem că este ok. Unghiul...hm, puteai să fotografiezi din alt unghi, da. Mare păcat că ai prins frunzele alea. Strică fotografia, dar sunt un detaliu minor.
Oricum, chiar dacă floarea putea fi luată din alt unghi şi s.ar fi putut da un macro, îmi place şi.aşa. E reuşită.
Votez.

More than heaven could make.
Alt titlu drăguţ, care îmi inspiră zeci de chestii, altă fotografie nu prea reuşită. De ce îndrăznesc să spun asta?
Calitatea, în primul rând, lasă de dorit. Pare a fi făcută cu telefonul sau cu un aparat prost, din păcate. Şi ideea, clişeică şi comună. Iar subiectul e dat dispărut. Da, subiectul ar trebui să fie soarele, dar nu este prins ok şi nu.mi dă senzaţia că el ar trebui să fie în centrul atenţiei. Şi nici culorile nu sunt cele mai bune, aş fi umblat puţin pe la lumină.
Oricum, fotografia nu e cea mai bună, dar hai să spunem că este...bunicică. Totuşi, nu votez.

Sun drops.

Calitatea este din nou proastă. Presupun că este făcută cu telefonul, fiindcă pare mişcată sau ceva asemănător. Îmi pare rău să o zic ( scriu ) a doua oară, dar ideea este comună. Soarele pe cer, apusul dacă nu mă înşel şi atât. Nu lumină mai bună, nu efect, nu nimic. Mergea prins din alt unghi, încât să pară că soarele ieşea din nori, mergea ca lumina să fie ceva mai închisă...Ei bine, puteai face multe. Scuze, dar nu votez.

Anotimpul colibri

Când am citit titlul, mă şi gândeam la o fotografie în genul acesteia.
Ai reuşit să prinzi soarele perfect sau aproape perfect, lumina lui care se revarsă este fascinantă. Calitatea , spre bucuria mea, nu lasă de dorit, iar culorile sunt călduţe. Îmi plac destul de mult. Mă bucur , în acelaşi timp, că ai reuşit să suprinzi totul atât de frumos. Sincer să fiu, îmi dă un sentiment de o oarecare melaconlie.
Aceasta sigur o votez.

Voturile mele sunt 1, 3 ÅŸi 6.
In fata mortii nu mai esti nimic, nu mai esti poet, esti un simplu om care trebuie sa dispara.

[Imagine: 69049197.jpg]

"Time is an illusion. Lunchtime doubly so."

Răspunsuri în acest subiect
POTM octombrie - Vot. - de Nya. - 03-10-2011, 07:47 PM
RE: POTM octombrie - Vot. - de Chlo - 06-10-2011, 02:41 PM
RE: POTM octombrie - Vot. - de Alistar - 11-10-2011, 10:36 PM
RE: POTM octombrie - Vot. - de Me†al. - 13-10-2011, 02:02 PM
RE: POTM octombrie - Vot. - de Nya. - 20-10-2011, 08:17 PM
RE: POTM octombrie - Vot. - de yaoi maniac - 22-10-2011, 04:28 PM
RE: POTM octombrie - Vot + Rezultate - de Nya. - 31-10-2011, 08:34 PM
RE: POTM octombrie - Vot. - de Daria - 01-12-2011, 12:49 AM

Utilizatori care citesc acest subiect: