21-10-2011, 11:14 AM
Am un chow-chow , numit Flow. Pufos , nerăbdător , gălăgios şi jucăuş. Are în jur 4 ani şi ceva , l.am primit de Crăciun, când era pui de la nişte prieteni de familie.
Mai am şi.un motan cu o pisică , Black şi Franţa ( Liz nu ştie să dea nume animalelor , clar ) . Motanul ar trebui să fie al meu, teoretic , iar pisica ar trebui să fie a surorii mele. Îi avem pe amândoi de doi ani, deşi sora mea le acordă extrem de multă atenţie, încât uneori devine enervantă, chiar şi pentru bietele animale.
Şi un papagal , Trance , care nu ştie să facă altceva decât să 'cânte' la lumina becului din living.
Cred că.n curând o să mai avem un nou membru, după poftele lui Liz. ._."
Mai am şi.un motan cu o pisică , Black şi Franţa ( Liz nu ştie să dea nume animalelor , clar ) . Motanul ar trebui să fie al meu, teoretic , iar pisica ar trebui să fie a surorii mele. Îi avem pe amândoi de doi ani, deşi sora mea le acordă extrem de multă atenţie, încât uneori devine enervantă, chiar şi pentru bietele animale.
Şi un papagal , Trance , care nu ştie să facă altceva decât să 'cânte' la lumina becului din living.
Cred că.n curând o să mai avem un nou membru, după poftele lui Liz. ._."
In fata mortii nu mai esti nimic, nu mai esti poet, esti un simplu om care trebuie sa dispara.
"Time is an illusion. Lunchtime doubly so."