18-10-2011, 09:27 PM
Mai multa drama inainte de sfarsit? Hum?? Sper ca nu va fi legat de copii :o3 sau ca aia doi, Jae si Yunho se vor certa? :o3 :o3 :o3 :o3 sa nu fi rea Denny :(( . Lasa-i sa-si traiasca vietile in fericire si iubireeee :X
Asa...revenind la capitol. Foarte frumos. Mi-a placut mult , a avut de toate. Si ai avut niste replici incredibile de adorabile :X care chiar trebuiesc tinute minte. Si ai incheiat capitolul intr-un mod absolut....pfuos :)) Mi-a placut mult si astept urmatorul capitol care spre sa vina repede, da?
Succes la scris si multa inspiratie si timp liber ^_^ => timp liber ca sa scrii :D
Kissu si hugz!:X
Asa...revenind la capitol. Foarte frumos. Mi-a placut mult , a avut de toate. Si ai avut niste replici incredibile de adorabile :X care chiar trebuiesc tinute minte. Si ai incheiat capitolul intr-un mod absolut....pfuos :)) Mi-a placut mult si astept urmatorul capitol care spre sa vina repede, da?
Succes la scris si multa inspiratie si timp liber ^_^ => timp liber ca sa scrii :D
Kissu si hugz!:X
![[Imagine: innocentlovesig.png]](http://img98.imageshack.us/img98/6447/innocentlovesig.png)
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria