Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iisus Hristos cu muÅŸchi ÅŸi tatuaje

#13
Este blasfemie, pentru ca tatuajele sunt interzise de Biserica Crestina deoarece pangaresc trupul de care ar trebui sa ne ingrijim ca de un templu, pentru ca este templul pe care ni l-a oferit Dumnezeu. Deci, sa faci un tatuaj pe trupul lui Iisus este o insulta adusa divinitatii ortodoxe.
Dar sa zicem ca asta e o viziune artistica a artistului si tot, oricat de artistica ar fi aceasta viziune artistica, e o blasfemie. Dorinta populatiei de a urmari cat mai multe personaje dinamice? Feminizatia crestinismului? Asta e teorie new age, si m-as mira sa nu fie unele persoane influente in spatele acestui artist, deci si aceasta viziune artistica bombastica nici macar nu e a artistului.
Si, in plus, Iisus nu avea nevoie de forta fizica pentru a rasturna mesele camatarilor.

Tipii astia care vin cu teorii.. indoielnice (am gasit cuvantul dupa doua minute de gandire 21 ) si care fie sunt documentate dar nu ar fi in interesul lor sa zica adevarul, fie sunt prost documentate, se bazeaza in primul rand pe ignoranta populatiei, care ar lua de buna orice suna oficial, pentru ca de fapt in adancul sufletului persoanelor respective nu le pasa, si daca are Iisus muschi, si daca n-are, si daca e blasfemie, si daca nu e, pentru ei nu e important, atata timp cat teoria le vine impachetata frumos la picioare, atata timp cat e dovedita de citate inexistente dar care suna bine, atata timp cat vine in sprijinul unor credinte personale oricum greu de sustinut, de exemplu ateismul, o vor imbratisa cu draga inima.

E blasfemie, dar lumea e plina de blasfemii, deci pana la urma nu ar mai trebui sa ne mire.
[Imagine: iK6og.jpg]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iisus Hristos cu muÅŸchi ÅŸi tatuaje - de fleeting ray - 15-10-2011, 10:59 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)