15-10-2011, 04:59 PM
Ok, vin eu, dar vreau sa stiti ca nu ma prea pricep eu cu desenul, dar imi voi da cu parerea.
No.1 - Imi place desenul acesta. Ai folosit tema intr-un fel original. Imi plac mult si culorile, se vede ca te-ai chinuit, numai la cate detalii are. Eu sincer nu as fi avut rabdare sa desenez nici macar un ochi. Un lucru weird, ochii aceia parca ma hipnotizeaza si zau ca nu stiu de ce >.< Ce mai imi place la desen este acel machiaj al fetei, il ador, este foarte dragut si arata simpatic.
No. 2 - Desenul acesta ma face sa devin melancolica
, Imi place mult cum au iesit nuferii, sunt foarte dragalasi si de asemenea imi plac mult si acele petale mici care zboara in ploaie. E bine ca ai colorat acei nuferi, ies placut in evidenta. Singurul lucru care ma deranjeaza e acel pod, nici aici nu stiu de ce, adica parca ia din frumusetea nuferilor.
Oricum ambele desene sunt foarte frumoase, insa votul meu merge la prima lucrare. Felicitari amandurora!
:bv:
No.1 - Imi place desenul acesta. Ai folosit tema intr-un fel original. Imi plac mult si culorile, se vede ca te-ai chinuit, numai la cate detalii are. Eu sincer nu as fi avut rabdare sa desenez nici macar un ochi. Un lucru weird, ochii aceia parca ma hipnotizeaza si zau ca nu stiu de ce >.< Ce mai imi place la desen este acel machiaj al fetei, il ador, este foarte dragut si arata simpatic.
No. 2 - Desenul acesta ma face sa devin melancolica

Oricum ambele desene sunt foarte frumoase, insa votul meu merge la prima lucrare. Felicitari amandurora!

She's wiskey in a teacup.