15-10-2011, 03:29 PM
Ah, sunt singura acasa dupa o noapte care ar trebuit sa ma fi transformat intr-o planta, totusi nici macar mahmura nu sunt... Ce rahat, toata noaptea am incercat sa-i spun tipului ca imi e simpatic... in modul meu putin mai... *cough* felin.
Queres la verdad, chico? Me encantas.
Damn, nu vreau sa plec din Madrid si lucrurile cu Adam stau relativ prost, spre deosebire de el eu nu-mi pot permite sa calatoresc asa mult incat sa ne vedem. Adica sincer, nu stiu unde se va ajunge cu asta. Ma freaca si mom la cap, a sunat sa-mi spuna ca nu ma ia de la aeroport, cand am intorc ca vai draga, nu i-am zis ca am luat bani imprumut.
Mi-e sila sa ma intorc in Cipru si la munca in Azia, o sila profunda, dar mai am 10 zile de vacanta... sper sa fie ok...
Queres la verdad, chico? Me encantas.
Damn, nu vreau sa plec din Madrid si lucrurile cu Adam stau relativ prost, spre deosebire de el eu nu-mi pot permite sa calatoresc asa mult incat sa ne vedem. Adica sincer, nu stiu unde se va ajunge cu asta. Ma freaca si mom la cap, a sunat sa-mi spuna ca nu ma ia de la aeroport, cand am intorc ca vai draga, nu i-am zis ca am luat bani imprumut.
Mi-e sila sa ma intorc in Cipru si la munca in Azia, o sila profunda, dar mai am 10 zile de vacanta... sper sa fie ok...
![[Imagine: sigforme.png]](http://img836.imageshack.us/img836/3286/sigforme.png)
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand