14-10-2011, 01:41 PM
Imi pare rau ca am ajuns sa mai comentez tocmai la sfasitul fic'ului, dar... O sa comentez in mare toate capitolele la care am absentat.
Defapt, nici nu am ce comenta. A fost un fic absolut genial, care mi-a stranit multe emotii si chiar am plans :|. Poate pare un pic stupid, dar asta este adevarul si nu ma feresc de el.
Felicitari pentru acest fic, absolut briliant, nu exista o nota ci doar un semn absurd care indica infinitul.
Felul in care ai narat mi se pare absolut fantastic. M-ai fermecat inca de la primul capitol ...
Altceva nu cred ca mai este de spus.
Felicitari inca o data.
Hugs!>:D<
Defapt, nici nu am ce comenta. A fost un fic absolut genial, care mi-a stranit multe emotii si chiar am plans :|. Poate pare un pic stupid, dar asta este adevarul si nu ma feresc de el.
Felicitari pentru acest fic, absolut briliant, nu exista o nota ci doar un semn absurd care indica infinitul.
Felul in care ai narat mi se pare absolut fantastic. M-ai fermecat inca de la primul capitol ...
Altceva nu cred ca mai este de spus.
Felicitari inca o data.
Hugs!>:D<
Ştiai că cea mai puternică bombă atomică detonată vreodată a avut o forţă explozivă de 50 megatone de TNT (trinitrotoluen), de 2.500 de ori mai mare decât bomba de la Nagasaki?