12-10-2011, 09:28 PM
Bamboi -un coleg (foarte inteligent) care nu are ce face imi zice asa in ore, mai ales cand zis ceva or something. Nu ma pun la mintea lui pentru ca mi-as obosi gura degeaba.
Cand imi zice asa: ori tac, si nu il bag in seama. Deseori vorbind cu Dya in acel moment si daca nu, incep sa vorbesc ca nu-i dau atentie, sau pur si simplu, ii zic "Foarte matur" si alte chestii cu o moaca serioasa, nici macar Kanou-san intr-un tort de ciocolata cu capsiuni nu m-ar indulci indeajuns. :-b
Dyu -asa imi mai zice Dya, dar rar. De obicei doar eu ii zic ei "Dya", iar ea uneori imi zice "Andreea" si nu imi place! Adica... nu sunt obisnuita. T_______T
Andre -asa vroia sa-mi zica Sash'. >.> Ca sa nu imi mai zica "Andreea", vroia sa scurteze in "Andre", dar acum imi zice Dyu sau nu-mai-stiu-cum (Dyu imi zice si Lynn si Kayla -parca
).

Dyu -asa imi mai zice Dya, dar rar. De obicei doar eu ii zic ei "Dya", iar ea uneori imi zice "Andreea" si nu imi place! Adica... nu sunt obisnuita. T_______T
Andre -asa vroia sa-mi zica Sash'. >.> Ca sa nu imi mai zica "Andreea", vroia sa scurteze in "Andre", dar acum imi zice Dyu sau nu-mai-stiu-cum (Dyu imi zice si Lynn si Kayla -parca

"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2