11-10-2011, 02:56 PM
Buna >:d< Bun, am citit azi la scoala in ora de info :)) Deci acum ma apuc sa-mi spun parerea.
Hmm, am eu o vaga banuiala ca Lizzie a noastra va pati ceva rau... Ca doar de, e Lizzie si ne putem astepta la orice din partea ei :))
Mai, mie mi-a placut mult acest capitol, toate acele sentimente si faptul ca cei doi au aprut asa brusc incercand sa o faca sa se simta mai bine :x Saraca de ea :( As vrea sa vad totusi un happy end, ca doar a trecut prin atatea, dar nu vreau sa te influentez.
Finalul primei parti mie mi se pare destul de trist, nu am mai citit de mult ceva cu final trist :-?
Oricum, fiind doar finalul primei parti si cum ai spus ca partea a doua e cea mai interesanta o astept cu nerabdare.:D Sper sa nu dureze prea mult asteptarea asta...
A, si apropo, chestia asta mi s-a parut geniala :x
Cam atat. Astept continuarea cu sufletul la gura :*
Hmm, am eu o vaga banuiala ca Lizzie a noastra va pati ceva rau... Ca doar de, e Lizzie si ne putem astepta la orice din partea ei :))
Mai, mie mi-a placut mult acest capitol, toate acele sentimente si faptul ca cei doi au aprut asa brusc incercand sa o faca sa se simta mai bine :x Saraca de ea :( As vrea sa vad totusi un happy end, ca doar a trecut prin atatea, dar nu vreau sa te influentez.
Finalul primei parti mie mi se pare destul de trist, nu am mai citit de mult ceva cu final trist :-?
Oricum, fiind doar finalul primei parti si cum ai spus ca partea a doua e cea mai interesanta o astept cu nerabdare.:D Sper sa nu dureze prea mult asteptarea asta...
A, si apropo, chestia asta mi s-a parut geniala :x
Citat:Aceasta va fi marturia fostei mele vieti, va fi legatura mea cu trecutul. Va fi parte a fostei eu, o fata care nu se va mai intoarce niciodata. Care a disparut odata cu descoperirea unui secret, intr-o seara geroasa de iarna…Mi-a placut la nebunie :x
Cam atat. Astept continuarea cu sufletul la gura :*
![[Imagine: air_gear_by_zzfoxzz-d31fttj.png]](http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2010/297/b/2/air_gear_by_zzfoxzz-d31fttj.png)