09-10-2011, 04:37 PM
Intr-adevar este mult mai usor sa cauti o carte pe net, unde sigur o vei gasi, decat la biblioteca unde poate ti-a luat-o altcineva inainte sau nici macar nu o au acolo, insa ce farmec mai are? Analizati propozitia :
Am citit o carte... pe internet.
Suna foarte ciudat, unde e tot farmecul cand tii cartea in mana si o rasfoiesti pagina cu pagina?! Nu stiu cum e pentru altii, dar pentru mine e foarte obositor sa citesc la calculator, sa stau ore intregi pe scaun ( mai fac si o cocoasa
) cu ochii in PC. Bineinteles ca daca nu am gasit cartea la biblioteca o caut pe net, insa asta nu inseamna ca mi-a facut placere s-o citesc asa decat sa stau in pat.
Am vazut ca fiecare si-a spus parerea lui, asa ca am venit si eu cu punctul meu de vedere. :]
Am citit o carte... pe internet.
Suna foarte ciudat, unde e tot farmecul cand tii cartea in mana si o rasfoiesti pagina cu pagina?! Nu stiu cum e pentru altii, dar pentru mine e foarte obositor sa citesc la calculator, sa stau ore intregi pe scaun ( mai fac si o cocoasa

Am vazut ca fiecare si-a spus parerea lui, asa ca am venit si eu cu punctul meu de vedere. :]