09-10-2011, 02:58 PM
Spre rusinea mea, nu am apucat sa citesc acest fic in intregime, dar azi m-am tinut de el si am reusit. Pentru amandoua o sa comentez si pe urma o sa vorbesc si de acest capitol :D. Deci voi doua sunteti persoane care ma inspira si va admir. Ceea ce imi place la felul vostru de a scrie este aceea mica gandire psihica de la inceput.
Si acum revenind la capitol, actiunea nu este grabita, sentimentele sunt bine conturate, mai pe scurt e perfect! Se vede ca odata de ai invatat sa scrii, nu mai uiti niciodata :)). Voua va cam place sa ne lasati in ceata, dar sunt sigura ca totul se va clarifica pe rand... Sper sa ma anuntati cand postati urmatorul capitol. Bafta la scris ^_^ :bv:
Si acum revenind la capitol, actiunea nu este grabita, sentimentele sunt bine conturate, mai pe scurt e perfect! Se vede ca odata de ai invatat sa scrii, nu mai uiti niciodata :)). Voua va cam place sa ne lasati in ceata, dar sunt sigura ca totul se va clarifica pe rand... Sper sa ma anuntati cand postati urmatorul capitol. Bafta la scris ^_^ :bv:
She's wiskey in a teacup.