Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Zaruri

Hei. Pentru că m`ai rugat, am trecut și eu pe aici. De cum am început să citesc, am sesizat chestiunea aceasta : [...] totul mergea bine – exceptând testul iniţial la matematică, unde am luat un trei cât casa -. Chestia neregulă e liniuța de final. Dacă după ce ai terminat partea separată de restul propoziție, vrei să termini și propoziția, nu mai pui liniuța aceea. Nu știu dacă ai înțeles. :]] Măi, ce aș mai putea să`ți spun ? Cam ai probleme cu descrierea. Până la steluțele alea, ai descris relativ binișor, dar după mi s-a părut prea multă narațiune. Cu dialogul... n`o fi fost mult, dar cam sec în unele locuri. Până acum povestea mi se pare clișeică. Sper să o faceți mai ok pe parcurs. Dar, draga mea Adina, observ că ți`ai îmbunătățit stilul de a scris de când ți`am comentat prima dată o lucrare. :]

Mad Hatter, tu ai câteva mici scăpări. Mi-a plăcut primul paragraf, a fost chiar genul meu, dar apoi ai luat`o cam sec. Nu trebuie să scrii ceva doar de dragul de a scrie. Trebuie să ai inspirație. Nu contează când termini atâta timp cât iese bine. În schimb, la tine, dialogul este mult mai bun. Mi-a plăcut, deșiiii mi se par replici prea comune, y`know ?

Anyway, per total, este acceptabil, dar se poate și mai bine. Aștept următorul capitol. Take care. :]
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

Răspunsuri în acest subiect
Zaruri - de Mad Hatter - 02-10-2011, 04:30 PM
RE: Zaruri - de Jelly - 03-10-2011, 06:47 PM
RE: Zaruri - de Abbeh. - 09-10-2011, 12:59 PM
RE: Zaruri - de Nya. - 09-10-2011, 01:37 PM
RE: Zaruri - de Abbeh. - 26-12-2011, 11:29 PM
RE: Zaruri - de Katniss - 03-01-2012, 08:23 PM
RE: Zaruri - de Katniss - 22-01-2012, 02:03 AM

Utilizatori care citesc acest subiect: