09-10-2011, 01:14 AM
O chestie trebuie tu sa afli NEAPARAT: fotografia de interior arata ca dracu daca tii camera in mana (cu rare exceptii in care ai lumina sa n-ai ce face cu ea, becul nu e suficient).
Sunt multe de zis de pe topic, dar ce consider ca e cel mai important de zis si ca tu sa retii: in interior, cateva carti suprapuse + un capacel care sa vina sub camera ca sa o orientezi + temporizator cand apesi pe declansator = fotografii MULT mai bune. Asta daca n-ai trepied. Daca ai, e o crima sa nu-l folosesti.
Sunt multe de zis de pe topic, dar ce consider ca e cel mai important de zis si ca tu sa retii: in interior, cateva carti suprapuse + un capacel care sa vina sub camera ca sa o orientezi + temporizator cand apesi pe declansator = fotografii MULT mai bune. Asta daca n-ai trepied. Daca ai, e o crima sa nu-l folosesti.
Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.