Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vengeful desire

Capitolul 7

Spre fericirea mea, am reusit sa dorm cateva ore bune inainte ca sunerul enervant al telefonului sa ma trezeasca.
-Mda...? am mormait, injurand in gand persoana care nu m-a lasat sa dorm in continuare.
-Seth? Nu-mi spune ca dormi? Hai trezeste-te ca avem treaba.
Am recunoscut de indata vocea cristalina si usor iritata a Lornei, una dintre fostele mele colege de liceu. Chiar daca trecusera doi ani de cand am terminat liceul si chiar daca in decursul celor patru ani cat am fost colegi nu prea am intereactionat, ea fiind genul majoretei si eu al tocilarului, am ajuns intr-un final prieteni, cand ne-am trezit colegi in facultate si parteneri intr-unul dintre proiecte. Cine si-ar fi imaginat ca printesa majoretelor era, defapt, un geniu al computerelor. Eu, in niciun caz...
-Ce s-a mai intamplat acum? Vreau sa dorm, Lorna. Suna-ma maine.
-Mergem in club. Sa fii gata ca in jumatate de ora vin sa te iau de acasa.
Pana sa mai zic ceva, inchisese. Am oftat si m-am ridicat alene dn pat, cascand zgomotos. O cunosteam destul de bine pe Lorna incat sa stiu ca, daca nu as fi gata in jumatate de ora m-ar tara in club imbracat in pijamale.
Am intrat la dus si am lasat apa calduta sa curga siroaie pe corpul meu ce inca era obosit. Era atat de bine incat nu as mai fi iesit de acolo, dar ceasul ticaia...
Dupa ce am terminat dusul, m-am imbracat intr-o pereche de blugi inchisi la culoare si o camasa neagra, stramta careia i-am suflecat manecile pana desupra coatelor. Nu m-am chinuit sa-mi usuc parul, ci l-am dat cu un pic de gel, lasand firele zburdalnice sa se aranjeze de la sine. M-am privit in oglinda si am oftat...inca aratam obosit. Ochii imi era rosii si sub ei aveam cearcane destul de adanci. Am deschis sertatul, luand o sticluta si un tub micut din interior: picaturi pentru ochi si anticearcane. Dupa ce le-am folosit am fost destul de multumit de reflexia mea din oglinda. Numai bine ca Lorna ajunsese si ea.
-Ce faci, Frumoasa din Padurea Adormita? ma intreba, bagand capul pe usa, zambindu-mi jucaus.
-Neata si tie. Deci, care-i treaba cu clubul? Ai ramas fara victime si te-ai hotarat sa ma chinui un pic pe mine?
Fata incepu sa rada si se arunca in bratele mele, sarutandu-ma usor pe buze, asa cum facea de obicei. Buzele ei erau moi si imbietoare, dar nu ma incitau. Saruturile noastre se asemanau cu cele fratesti. Oricum, stiam ca pentru ea nu inseamna mare lucru, caci pana la urma, Lornei ii placeau fetele. Mi-o spusese in urma cu cateva luni, pe cand lucram in aceeasi echipa la facultate si fusese al naibii de usurata cand i-am zis ca nu ma derajeaza deloc. De atunci sarutul acesta devenise micul nostru obicei, o simpla forma de intampinare.
-Poti sa privesti lucrurile si asa. Vreau sa vad pe cineva...
Am zambit, devenind dintr-o data mai curios. Nu era genul Lornei sa faca asa ceva doar de dragul de a intalni o anumita persoana.
-Deci, cine-i norocoasa?
-Defapt, e un norocos...
M-am incruntat la ea, fiind luat prin surprindere. Vroia sa se intalneasca cu un tip?!
-Ok... ascult.
-Il cunosti deja. E vorba despre Lucas Young, seful tau.
Cand am auzit numele lui Lucas era sa ma impiedic de scaunelul micut din baie si sa pic direct in cap.
-Poftim?! Ce naiba ai tu cu Lucas?
-Nu te enerva asa...e vorba de afaceri.
Am iesit din apartament, urmand-o spre masina si asteptand sa continue. Drumul pana la club nu a fost lung si datorita circulatiei lejere din acea seara nici enervant.
-Am nevoie de fonduri pentru unul dintre proiectele mele pe care nu vrea sa-l fac sub egidia facultatii. Ma gandeam ca poate voi avea ocazia sa-i atrag atentia in seara aceasta asa ca m-am interesat pe unde isi face veacul. Intr-un final am aflat de clubul Moonlight. Doar nu era sa vin singura, nu? In plus, continua ea, nelasandu-mi timp sa zic nimic, pe tine te cunoaste deja, asa ca imi va fi mai usor sa intru in vorba cu el.
-Pe scurt, am conchis eu, vrei sa te folosesti un pic de mine.
-Te superi?
-Nu...daca e pentru stiinta ma voi sacrifica. Doar de data asta, am zis incercand sa par un pic suparat, dar esuand lamentabil.
-Multumesc. Se apleca si ma saruta scurt pe buze. Hai sa mergem.
Am coborat din masina si am luat-o de mana dand impresia ca suntem impreuna. Trebuia sa recunosc: am face un cuplu grozav, dar nu a fost sa fie. Tipul de la intrare ne verifica buletinele, dupa care am intrat, finnd imediat inghitit de marea de lume si zgomotul infernal. Cred ca erau mai bine de 200 de persoane in acel loc. Ne-am dus la bar si am comandat pentru ea niste martini, iar pentru mine o bere, asezandu-ne pe scaunele inalte si maturand intreaga suprafata cu privirea.
-Uite-l acolo, imi urla fata in ureche, aratandu-mi un separeu. Lucas statea langa o bruneta focoasa care parea sa-l manance din priviri si care ii tot depunea cate un sarut pe obraz, in timp ce el parea cufundat intr-o discutie cu un tip chel si mare cat un munte, care gesticula nervos. Hai sa dansam, imi zise, facandu-mi cu ochiul. Punea ea ceva la cale, stiam asta, dar nu am comentat nimic, urmand-o pana pe ringul de dans.
In cateva secunde a inceput sa se unduiasca in ritmul melodie si sa ma atinga provocator, facandu-ma sa intru in jocul ei. Un lucru cert cand era vorba despre Lorna: stia cum sa atraga atentia. In scurt timp toata lumea sa uita la noi, inclusiv Lucas si barbatul cu care vorbea. Nu am putut sa nu observ privirea lui scrutatoare cand o vazu pe Lorna cum se misca si acea sclipire, poate perversa care lua nastere imediat. Deci si pe el il incita chestia asta...Nu stiu de ce, dar am fost un pic dezamagit ca picase atat de usor in plasa prietenei mele.
-Si acum? o intreb lipind-o strans de corpul meu, dand impresia ca o sarutam pe gat. Daca vei continua cu chestia asta va trebui sa ma iua la bataie cu toti tampitii din clubul asta ca sat-i apar onoarea.
-Sa fii pe faza, imi soptii si se indeparta de mine, parca plutind spre barul unde ne lasasem bauturile. Am continuat sa dansez, dar am urmarit-o cu privirea, fiind ingrijorat de belele in care stiam sigur ca se va baga. Fata ocolii ringul de dans, mergand prin dreptul separeului lui Lucas. Cand ajunse exact langa masa se apleca un pic ca si cum ar fi scapat ceva, expunandu-si toate formele in splendoarea lor. Am observat cu tipul chel s-a intors si a luat-o de mana, tragand-o spre el si soptindu-i ceva la ureche. Lorna s-a incruntat si si-a tras mana dintr-a lui, iar cand i-a prins-o a doua oara, si-a folosit cealalta mana si l-a plesnit peste fata.
-La dracu'...am mormait si m-am dus repede in directia ei.

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

Răspunsuri în acest subiect
Vengeful desire - de MiraA - 08-07-2011, 10:20 PM
RE: Vengeful desire [yaoi +18] - de Beatrix LaVey - 08-07-2011, 10:33 PM
RE: Vengeful desire [yaoi +18] - de Addeh - 08-07-2011, 10:35 PM
RE: Vengeful desire [yaoi +18] - de hiimera - 09-07-2011, 12:38 PM
RE: Vengeful desire [yaoi +18] - de MiraA - 12-07-2011, 09:44 PM
RE: Vengeful desire [yaoi +18] - de Addeh - 12-07-2011, 10:26 PM
RE: Vengeful desire [yaoi +18] - de Drama Queen - 18-07-2011, 02:11 PM
RE: Vengeful desire [yaoi +18] - de MiraA - 21-07-2011, 10:21 PM
RE: Vengeful desire [yaoi +18] - de Beatrix LaVey - 22-07-2011, 12:08 AM