Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Suspine de singurătate

aaa, da, arata mai bine cu scrisul mic, cred ca am scris si eu intr-un comentariu precedent ca estetic arata mai bine, ziceam doar ca e mai greu de citit, oricum, nu-i problema, m-am descurcat si asa :D
merci de anunt :*
ce-i drept am citit o mare parte din capitol imediat dupa ce l-ai postat, acuma citind doar sfarsitul, deci nu-mi amintesc cu exactitate daca aveam ceva grav de comentat...
de altfel, mi-a placut in mare desi la faza in care respectivul a venit la ea, nu stiu.. puteai creste misterul, facandu-ne mai curios in legatura cu identitatea acelei persoane
sfarsitul capitolului e tragic, ma surprinde ca nu a avut nici o reactie, desi nu avea timpul necesar, mi se pare imposibil sa nu simti teama intr-un moment ca ala, dar e alegerea ta, inca nu mi-e chiar atat de clar cum ai hotarat sa modelezi personajul,deci nu comentez prea multe
descrierea a fost ok, actiunea nu e fugarita, greseli, doar cateva imi amintesc ca am vazut prima data, sau mai remediat pan' la sfarsit
e un capitol dragut, drama e prezenta in fiecare capitol :))
acuma... sper ca nu ai de gand sa omori personajul princial din primele capitole, sau ceva grav, adica... nu stiu, nu ma bag :D
spor la scris si multa inspiratie

:*
4

Răspunsuri în acest subiect
Suspine de singurătate - de Buubz :) - 31-08-2011, 12:08 AM
RE: Suspine de singurătate - de Abbeh. - 07-09-2011, 02:08 PM
RE: Suspine de singurătate - de Buubz :) - 12-09-2011, 08:16 PM
RE: Suspine de singurătate - de Buubz :) - 05-10-2011, 08:36 AM
RE: Suspine de singurătate - de crazy little red - 07-10-2011, 02:43 PM
RE: Suspine de singurătate - de Buubz :) - 07-11-2011, 10:41 AM
RE: Suspine de singurătate - de Buubz :) - 28-12-2011, 03:05 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Cea mai retrasa si singura floare este si cea mai frumoasa Rose ^^ 136 96.126 11-06-2012, 06:25 PM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  Ehe, prima si singura mea poezie... :)) Black Rose 2 3.124 04-12-2011, 08:55 PM
Ultimul răspuns: Black Rose

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)