05-10-2011, 02:29 PM
Bună draga mea! După un secol,m-am decis să.ți mai comentez și eu ficul,care a devenit minunat!
Se vede că te-ai perfecționat cu mult și se vede că am fost o mare idioată că m-am lăsat condusă de lene:))! Nici nu știam ce pierdeam.
Acțiune,pasiune,pervesități,trei băieți minunați,un tată vitreg monstru,o mamă nu prea bună și un verioșor obsedat!
Minuneișăn!
A și să nu uităm de pipița aia blondă fără neurroni. :-j
Mi-au plăcut extrem de mult toate capitolele,au fost minunate și îți jur că după ce am terminat de citit un zâmbet imens mi-a rămas întipărit pe chip! De ce?
Pentru că e primul fanfic pe care-l ador atât de mult <3.
Austin,Jake și Alex..ugh, ce-i ador :-x
Sunt toți niște prinți =p~
Rose e atât de norocoasă să aibă așa niște băieți după ea ;)).
Oh, și venind vorba de Rose...săraca ,are atâtea de îndurat și nu îi e nimeni alături ca să o ajute!
Ugh,super,minunat,mirific!
Anunță.mă când apare next-ul ,love.
Multă imaginație și spor în continuare!
* Big hug. *
Se vede că te-ai perfecționat cu mult și se vede că am fost o mare idioată că m-am lăsat condusă de lene:))! Nici nu știam ce pierdeam.
Acțiune,pasiune,pervesități,trei băieți minunați,un tată vitreg monstru,o mamă nu prea bună și un verioșor obsedat!
Minuneișăn!
A și să nu uităm de pipița aia blondă fără neurroni. :-j
Mi-au plăcut extrem de mult toate capitolele,au fost minunate și îți jur că după ce am terminat de citit un zâmbet imens mi-a rămas întipărit pe chip! De ce?
Pentru că e primul fanfic pe care-l ador atât de mult <3.
Austin,Jake și Alex..ugh, ce-i ador :-x
Sunt toți niște prinți =p~
Rose e atât de norocoasă să aibă așa niște băieți după ea ;)).
Oh, și venind vorba de Rose...săraca ,are atâtea de îndurat și nu îi e nimeni alături ca să o ajute!
Ugh,super,minunat,mirific!
Anunță.mă când apare next-ul ,love.
Multă imaginație și spor în continuare!
* Big hug. *
' You say you love rain,but you use an umbrella to walk under it.You say you love sun,but you seek shade when it is shining.You say love wind,but when it comes you close your window.So that's why I'm scared when you say you love me. ' -Bob Marley