05-10-2011, 08:48 AM
Citat:- Eşti gata de o a doua rundă? a întrebat inocent.O, Dumnezeule o.o Ma intreb daca astia doi dorm vreodata : > . A fost un capitol atat de tare ! God, chiar mi-a placut : )) Mi-a placut faptul ca ai povestit si din perspectiva lui Yoochun. Nu ma asteptam sa faci acest lucru, insa nu pot spune ca nu mi-a placut. Iubesc capitolul ! : )). A fost atat de frumos, din toate punctele de vedere. Si, bineinteles, iubesc capitolul, deoarece ai adus yaoi-ul : )). Cum am mai zis, chiar doream sa ii vad pe astia doi in actiune xD. Chiar se potrivesc, nu gluma, si ma bucur ca e dragoste adevarata intre cei doi : >. Micutii de ei.
- A doua rundă, Su? Glumeşti. E a cincea! Asta e a doua de când ai ieşit de la duş, nu sunt maşină de sex, i-am răspuns obosit dar el deja îşi începuse jocul, şi cine eram eu să-l refuz?
O, doamne, si faza cand JaeJoong s-a aruncat de pe scari ca sa le atraga atentia parintilor lui Yoochun = )) God !!! = )). Era sa cad de pe scaun cand am auzit asa ceva. Mi-l si imaginam pe pe JaeJoong in ipostaza aia o.o Ohoo, chiar sunt nebuni oamenii astia : > .
Greseli n-am vazut, habar nu am daca sunt sau nu, chiar nu m-au interesat : )). Am citit lucrarea foarte repede, deoarece m-a atras enorm de mult, la fel ca si celalalte capitole de pana acum : >. Deja pot spune ca ador ficul asta si nu mint.
Asa ca vezi ce faci si adu noul capitol :-W. Repede, repede : >. Mult succes in continuare si spor la scris. Hugs.
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !