03-10-2011, 10:17 PM
Deciii, am venit dinou
Ora de mate:
M-a scos profu la tabla x_X, aveam pe mine o pereche de blugi cu tur.
Profu: Alina, i-ai furat pantalonii lui Tiberiu?
La faza asta toata clasa a inceput sarada, iar eu am dat cu capu de tabla si era sa cad din picioare .
Apoi, aveam de facut o inmultire la care am scris alt rezultat:
Profu: Domnisoara Ba*on [Tibi] cat face inmultirea asta?
Eu: .. [nu mai stiu ce numar am spus ]
Apoi mi-a dat un marker in cap . Am repetat asta de 3 ori pana am spus numarul corect .
Nu ar fi mare chestie, dar toata casa m-a strigat "Domnisioara Ba*on" o saptamana .
Ora de istorie:
Profu ne explica noua ca prima tara care s-a unit a fost Romania, apoi Italia si Germania [sau ceva de genu, nu eram atenta :-J ]
Dar ma trezesc eu:
- Ne-au copiat, xeroxuri stricate!
Mi-a aruncat profu o privire deaia de "taci" si asa am facut .
[Pe aici e o "moda" cu statusurile de mess, ca cica daca ai acelasi status ca altcineva, inseamna ca l-ai copiat si ca esti xerox , stiu ca radeam cu o prietena pe tema asta cand am fost acuzata ca am copiat un status, si ea o poza ]
Ora de mate:
M-a scos profu la tabla x_X, aveam pe mine o pereche de blugi cu tur.
Profu: Alina, i-ai furat pantalonii lui Tiberiu?
La faza asta toata clasa a inceput sarada, iar eu am dat cu capu de tabla si era sa cad din picioare .
Apoi, aveam de facut o inmultire la care am scris alt rezultat:
Profu: Domnisoara Ba*on [Tibi] cat face inmultirea asta?
Eu: .. [nu mai stiu ce numar am spus ]
Apoi mi-a dat un marker in cap . Am repetat asta de 3 ori pana am spus numarul corect .
Nu ar fi mare chestie, dar toata casa m-a strigat "Domnisioara Ba*on" o saptamana .
Ora de istorie:
Profu ne explica noua ca prima tara care s-a unit a fost Romania, apoi Italia si Germania [sau ceva de genu, nu eram atenta :-J ]
Dar ma trezesc eu:
- Ne-au copiat, xeroxuri stricate!
Mi-a aruncat profu o privire deaia de "taci" si asa am facut .
[Pe aici e o "moda" cu statusurile de mess, ca cica daca ai acelasi status ca altcineva, inseamna ca l-ai copiat si ca esti xerox , stiu ca radeam cu o prietena pe tema asta cand am fost acuzata ca am copiat un status, si ea o poza ]