02-10-2011, 02:32 PM
Hai frate o.o Wtf, şi eu speram la yaoi-ul propriu-zis, dar se pare că doreşti să amâni acest moment :]] Anyway, mă bucur că ai postat într-un final, credeam că ai abandonat ficul şi ofc, eu nu vroiam asta. Hmm, să înţeleg că ai probleme cu pc-ul ? :-? asta ar explica de ce nu ai postat tu, ci dot dot curve - ah şi btw, mersi că m-ai anunţat, darling xD
Ah f**k -.- Până să citesc continuarea, credeam că te-ai hotărât a scrie ' momentul mult- aşteptat ' *laughs*
Mai pot aştepta [ puţiiin ] până atunci ^^
Am văzut doar greşeli de tastare; sigur sunt din neatenţie, se întâmplă oricui, deci nu fac mare caz din chestia asta ;]] Ştii, mi s-a părut cam ciudat la început atitudinea lui Alex, poate din cauză că începe să se maturizeze. Deh, nu mai pare un puşti :>
Ştii ce aştept, deci baftăă ! >:D<
Citat:Mi-am aruncat toate principiile pe fereastră, tot .
Ah f**k -.- Până să citesc continuarea, credeam că te-ai hotărât a scrie ' momentul mult- aşteptat ' *laughs*
Mai pot aştepta [ puţiiin ] până atunci ^^
Am văzut doar greşeli de tastare; sigur sunt din neatenţie, se întâmplă oricui, deci nu fac mare caz din chestia asta ;]] Ştii, mi s-a părut cam ciudat la început atitudinea lui Alex, poate din cauză că începe să se maturizeze. Deh, nu mai pare un puşti :>
Ştii ce aştept, deci baftăă ! >:D<