02-10-2011, 01:37 PM
De dimineata, ora sapte si ceva, moarta de somn ma foiesc pe coastele care ma dor, in perete. Ma gandesc la manga-ul citit aseara si incep sa zambesc. Apoi ma gandesc la Kanou-san si ma simt in al noualea cer, somnul nu mai exista in acele clipe. Sa fiu sincera am uitat la ce m-am gandit prima oara de am zambit. >.> Ah... cred ca e... ala... I don't have a idea. T______________T Anyway, apoi am zambit la o chestie zisa de unul dintr-o manga (vizionata pe youtube). Era amuzanta. *laughs* Dar doar mie mi se parea ca gemenii aia nu seamana? o.o Oh, shit. >.> The big shit. Anyway. Ala are o minte perversa. =p~ Si sunt addicta lui Tageru sunt si a inca doi, Shiki din am-uitat-cum-se-numea-manga nu se pune (edit: nu mai stiu ce vroiam sa zic cu propozitia asta T____T). 
[edit] Alta fraza dintr-o manga si... zambetul lui tata de bucurie.
Il iubesc pe omul ala de oricate ori m-ar face javra de copil sau curva.
El tot tatal meu ramane si il iubesc asa cum e. 
Postscript: Trebuie sa inveti sa apreciezi ceea ce ai.

[edit] Alta fraza dintr-o manga si... zambetul lui tata de bucurie.

Postscript: Trebuie sa inveti sa apreciezi ceea ce ai.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2