30-09-2011, 10:35 PM
(Ultima modificare: 30-09-2011, 10:41 PM {2} de ~_~MeLoDy~_~.)
Wow multe intrebari... deci luand-o in ordine: Da desenez, dar nu chiar atat de bine ca unii de pe aici [bine sa nu va inchipuiti ca sunt chiar praf] cred ca o sa postez cateva desene de ale mele
Carti: Da normal ca citesc Autori preferati: deocamdata inca e Jules Verne
Materia favorita : pai...cred ca biologia
De cantat....asta e discutabil.. cred ca toata lumea canta macar in dus dar nu cred ca as putea face cariera din asta si nu cant la niciun instrument,dar mi-ar placea sa cant la chitara
Mesi de ajutor :bye:
A am uitat
Muzica: pai mai multe genuri [Avril lavigne, Jonas Brothers, Miley Cyrus, Demi Lovato, Justin Bieber, Gues Who, Simplu, Conect-r, Inna :X ], dar nu manele :yada:
Filme :nu radeti dar imi plac comediile romantice si unele filme de aventura :X ciudata combinatie nu?
Mai astept intrebari
Puteti sa intrebati orice Nu ma supar
Carti: Da normal ca citesc Autori preferati: deocamdata inca e Jules Verne
Materia favorita : pai...cred ca biologia
De cantat....asta e discutabil.. cred ca toata lumea canta macar in dus dar nu cred ca as putea face cariera din asta si nu cant la niciun instrument,dar mi-ar placea sa cant la chitara
Mesi de ajutor :bye:
A am uitat
Muzica: pai mai multe genuri [Avril lavigne, Jonas Brothers, Miley Cyrus, Demi Lovato, Justin Bieber, Gues Who, Simplu, Conect-r, Inna :X ], dar nu manele :yada:
Filme :nu radeti dar imi plac comediile romantice si unele filme de aventura :X ciudata combinatie nu?
Mai astept intrebari
Puteti sa intrebati orice Nu ma supar
I just entered this brand new world
And I'm so open hearted
I know, I've got a long way to go
But I'm just getting started!
And I'm so open hearted
I know, I've got a long way to go
But I'm just getting started!