Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Me, my person and he

#7
ma bucur ca va place :) [ficul ].... o//o sa pun continuarea cat mai repede posibil....:blush2: ....nu prea am mai avut timp :(....hmm...sper sa nu mai neglijez de data asta ficul si sa PUN CAT MAI REPEDE POSIBIL CONTINUAREA!!!...[ la timp :P ...]
Capitolul 5: Cupidon isi ia zborul..




Armina tresari ,de parca nici nu ar fi dormit pana atunci.Insa,avea un motiv destul de intemeiat:era tarziu.Intarziase deja 10 minute.Se imbraca repede cu niste blugi,cu un tricou mulat si un hanorac alb,deoarece era cam racoare afara.Isi lua repede ghiozdanul si porni spre scoala.
Cerul era innorat,parca trist.Imediat dupa ce pasi in curtea scolii, se uita dupa Aaidou.Nici urma de el."Hmm...poate e in clasa.."Urca la etaj,supa care intra in clasa.Spre marea ei uimire, Aaidou nu era nici acolo.Se aseza in banca.
Se auzi o sonerie,dar nu era cea a clopotelului de ora,ci soneria de la mobilul ei.Primise un mesaj.
-E de la Aaidou.Are precis o scuza buna pentru ca nu a venit astazi!
In mesaj scria:
" Armina..nu stiu cum sa-ti spun..eu chiar tin la tine..dar..se pare ca Havin a avut un loc mult mai special in inima mea..ea..imi este greu sa-ti explic..dar..cred ca pe noi doi,nu ne mai leaga prea multe,asa ca..vroiam sa-ti spun ca eu si Havin am plecat din oras intr-un fel de vacanta..deci nu o sa ne mai vedem ceva timp..Cam atat!"
Armina era terminata.Nu-i venea sa creada.Baiatul pe care ea il credea ca fiind cel mai cel dintre toti baieti, nu era asa cum se astepta ea.Era chiar opusul.
Plecand din clasa,se duse in baie.Se aseza pe gresia rece,izbucnind in plans.
-Cum se poate ca baiatul pe care eu il credeam perfect sa-mi faca sa ceva...si..sora mea..Havin..de la inceput,de cand l-a vazut a pus ochii pe el.Dar..ce se intampla?..de ce mi se intampla numai mie..de ce mi se intampa numai lucruri neplacute?..eram atat de aproape de fericire!!..dar..asta e..uneori esti atat de aproape de fericire,dar,totusi atat de departe sa o atingi.
Lacrimile ii inundasera obrajii, care erau acum rosii.Nu i se mai intamplase niciodata sa ceva.Si..chiar sora ei s-o tradeze.Nici ca-i trecuse vreodata prin cap.
Tot ce facuse pana atunci bine,toate lucrurile bune, se intorsesera acum pline de o energie rea,intunecata,la care Armina nu putea reactiona altfel decat prin plans.
-Ce-am facut ca sa merit asta?!....
Toata ora nu mai iesi din baie.Toata incaperea era oarecum inundata de lacrimile Arminei care imprastiau in jurul lor numai tristete,durere si regret.
Se auzi clopotelul de pauza.Armina se indrepta spre chiuveta pentru a-si limpezi fata de lacrimi.Dar tot nu-si putea alina durerea ce-i macina sufletul.Era o rana prea adanca in inima sa.
-Mi-as dori sa nu-l fi intalnit niciodata pe Aaidou..sa nu fi intalnit niciodata un baiat ca el..sa nu ma fii intalnit niciodata cu tristetea.
Armina pasi incet spre clasa.Se duse spre fereastra si privi cerul.Parca si el plangea..regretand parca tot ce se intamplase pana atunci.Orele trecura repede.
Armina porni in drum spre casa.Afara ploua.Picaturile reci de ploaie ii udau parul lung..hainele i se lipeau de corp.Nu-i pasa.Ii pasa doar de durerea ce o purta in suflet..de durerea care luase locul fericirii.Uneori,pe cer se mai zareau fulgere.Arminei nu-i pasa.Nu-i mai pasa de nimic.Cand ajunse acasa,isi arunca prin camera lucrurile de pe ea,dupa care se duse in baie,unde se baga sub dus.
Ochii i se inundara iar de lacrimi reci.Nu le mai putea stapani.Incepu din nou sa planga,intrebandu-se CUM si DE CE i se intampla asta..Avea dreptate.Ea nu facuse nimic rau,nimic ca sa merite asa ceva.Atunci,de ce i se intampla ?
-Ce i-am facut eu lui Havin?Ce i-am facut eu lui Aaidou ?
Mii de intrebari ii invadasera capul,la care nu avea nici un raspuns.Totul se intorsese impotriva ei,fara ca ea sa fi facut ceva necugetat.Dar,din pacate, raul este mult mai mult pe lume, in comparatie cu binele.Si asta se pare ca agrava si mai mult rana pe care o avea Havin in suflet.Acum,nimic nu o mai putea face fericita pe Armina..Aproape nimic..."?
iata continuarea...:ha: ....acum...sant curioasa ce credetzi...hai! hai! comuri....curiozitatea mea este imensa...vreau sa vad ce credetzi ...Like oR DiSlIKe iT ??....ahhh!mA OmOaRa cUrIoZiTaTeA:ha:!!!! AhHh!!! La nAiBbA!!:-j

[edit mely] triple posting +prea multi smiley
2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .



Răspunsuri în acest subiect
Me, my person and he - de Xoxo - 04-07-2008, 11:48 PM
RE: ♥me,my person and he♥ - de sakura345 - 05-07-2008, 12:02 AM
RE: ♥me,my person and he♥ - de Miharu - 05-07-2008, 09:33 AM
RE: ♥me,my person and he♥ - de Miharu - 05-07-2008, 04:19 PM
RE: ♥me,my person and he♥ - de sakura345 - 05-07-2008, 10:37 PM
RE: ♥me,my person and he♥ - de Xoxo - 22-07-2008, 11:55 AM
RE: ♥me,my person and he♥ - de Xoxo - 17-08-2008, 07:16 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)