(27-09-2011, 11:31 PM)Bluebell. A scris: Bunăă!! şi bun venit, sper să te distrezi. owo mergi la nijikon? Şi eu adică încerc. Eu sunt din Călăraşi, mai aproape de Bucureşti XD, tot 14 ani am şi mă cheamă Mădălina [*-* colegii îmi zic Lina, dunno why]. So, dacă mergi la nijikon sper să te întâlnesc.
By the way, care e anime-ul tău favorit?
Yaoi?
Asculţi k-pop?
Cam atât ^^
Yeey! am atata lume de intalnit la nijikon! sunt super excited [cred ca am repetat chestia asta de vreo..1000 de ori xD] si chiar sper sa ma imprietenesc cu multa lume de acolo
Sa raspundem la intreba~ri..
Anime favorit: pfai, sunt atatea..mi'a placut foarte mult No. 6.. e nou, pacat ca s'a terminat cred ca m'am uitat la el intr'o seara
Yaoi?: Da, yaoi. ma rog, prefer mai mult shounen-ai [e mai.. soft] dar chiar si daca nu e yaoi/shounen-ai si eu bun anime-ul ma uit [tow cute boys in there.. you can fantasize, you know]
Hm. intr'o vreme ascultam k-pop dar eu una prefer sa raman pe rockerii mei ramoliti xD
Mersi de urari. Sper sa ne intalnim la nijikon xD!
[posturi unite]
(28-09-2011, 08:37 AM)βεκi A scris: Simina What a cute name !
Well,bine ai venit pe animezup Sper sa iti placa aici, sa te adaptezi repede si sa te distrezi.Bineinteles, sa iti faci, de asemenea, multi, multi prieteni. Cu siguranta va fi foarte usor, o sa vezi. Toata lumea e foarte de treaba aici : >. Pai, eu sunt Beki, incantata de cunostinta.(Numele real Diana, dar nimeni nu imi spune asa pe aici xD). Hmm, ce as putea sa te intreb?
1. Tara preferata?
2. Ai frati/surori?
3. Sporturi preferate?
4. Esti cumva clasa a8a? Ce profil de liceu vrei sa urmezi?
Cam atat. Inca o data bine ai venit si iti urez sedere placuta/
Hi Beki! Deja m'am adaptat pe zup, e foarte tare.. si da. Ai dreptate.. sunteti toti chiar foarte de treaba.
1.Tara preferata hm. Desi nu am fost in niciuna din ele inca as opta ori pentru U.K. ori pentru Japonia.. S'ar putea prin noiembrie sa merg in Manchester so.. voi vedea si eu cum e.
2.Nu, sunt singura la parinti si mie sincer imi place asa
3. Am facut baschet 2 ani jumate, dar m'am lasat din cauza scolii. Cred ca e unul din sporturile mele preferate alaturi de inot si patinaj artistic
4.Da, sunt a 8a. si cel putin la inceput e un cosmar pentru mine. Dau examen anu asta si chiar nu ma simt pregatita [dar e deabia inceputul anului] Vreu sa dau la profil de stiinte ale naturii bilingv engleza [si media de intrare e FOARTE mare] ador biologia so, vreau sa devin genetician asa ca nu are rost sa ma chinui cu mate info in liceu
Ah, I already like you guys ^^. Cyaa~!