26-09-2011, 05:29 PM
1. Care este personajul tau preferat din Naruto (fata si baiat) ?
Poi, Itachi - kun si Tsunade cred^^
2. Descrie un moment ce te-a impresionat cel mai mult din original sau Shippuuden.
Când Itachi - kun moare Am plans ca o fraieră pana am aflat ca defapt nu murise>.<
3. Care crezi ca va fi cel mai existent cuplu din Naruto ?
NaruSaku? Asa presiimt >;]
4. Ce parere ai despre Sasuke ? Crezi ca se va intoarce in sat?
Chiar nu imi pasa^^ Il urasc cu toata inimioara mea mica ;]
5. Credeti ca dupa Naruto Shippuuden va veni si o serie Akippuuden?
Ohh, as vrea eu, iar daca ar aparea, as urmari'o toata x3
6. Ce crezi tu despre Manga? iti plac?
Da, dar am o lene ca abea am terminat'o >.<
7. Care crezi ca v-a fi sfarsitul lui Shippuuden?
Saske' revine in sat, Sakura isi da seama ca il iubeste pe Naruto, Lee reuseste sa revina jonnin, Ino moare de singuratate iar apoi Naruto ajunge si el Hokage^^
8. Ce parerea ai despre Toby? El este Obito sau Madara? Si ce legatura au cei 3 ?
Tobi detine corpul lui Obito si personalitatea/ gandirea/ felul de a fia a lui Madara^^ El nu este copilaros, doar se preface pentru a nu i se afla identitatea^^
9. Credeti ca Sakura va inceta pana la urma sa il iubeasca pe Sasuke stiind ca nu are nici o sansa?
Nu cred ca cineva poate inceta sa iubeasca, doar nu o sa mai tina la el asa de mult>.>
10. Ziceti o faza amuzanta din naruto la care ati ras cu pofta
Cand Sasuke se pupa cu Naruto ^^ *ah daca stiam eu pe atunci de yaoi =]]*
Poi, Itachi - kun si Tsunade cred^^
2. Descrie un moment ce te-a impresionat cel mai mult din original sau Shippuuden.
Când Itachi - kun moare Am plans ca o fraieră pana am aflat ca defapt nu murise>.<
3. Care crezi ca va fi cel mai existent cuplu din Naruto ?
NaruSaku? Asa presiimt >;]
4. Ce parere ai despre Sasuke ? Crezi ca se va intoarce in sat?
Chiar nu imi pasa^^ Il urasc cu toata inimioara mea mica ;]
5. Credeti ca dupa Naruto Shippuuden va veni si o serie Akippuuden?
Ohh, as vrea eu, iar daca ar aparea, as urmari'o toata x3
6. Ce crezi tu despre Manga? iti plac?
Da, dar am o lene ca abea am terminat'o >.<
7. Care crezi ca v-a fi sfarsitul lui Shippuuden?
Saske' revine in sat, Sakura isi da seama ca il iubeste pe Naruto, Lee reuseste sa revina jonnin, Ino moare de singuratate iar apoi Naruto ajunge si el Hokage^^
8. Ce parerea ai despre Toby? El este Obito sau Madara? Si ce legatura au cei 3 ?
Tobi detine corpul lui Obito si personalitatea/ gandirea/ felul de a fia a lui Madara^^ El nu este copilaros, doar se preface pentru a nu i se afla identitatea^^
9. Credeti ca Sakura va inceta pana la urma sa il iubeasca pe Sasuke stiind ca nu are nici o sansa?
Nu cred ca cineva poate inceta sa iubeasca, doar nu o sa mai tina la el asa de mult>.>
10. Ziceti o faza amuzanta din naruto la care ati ras cu pofta
Cand Sasuke se pupa cu Naruto ^^ *ah daca stiam eu pe atunci de yaoi =]]*