22-09-2011, 10:23 PM
Bune,la inceput numele nickului era mercyindarkness,care era o melodie absolut stranie dar perfecta in acelasi timp de la cei din trupa Two steps from Hell-Mercy in Darkness.Intrun fel mi-a placut,si s-ar putea sa revin la el daca ma plictisesc de actualul nume.Intr-un fel sunt mai miloasa din punctul meu de vedere,mai trec cu vederea,intr-o lume plina de oameni naspa,si abia mai dai de cativa de treaba(o lume intunecata=intuneric)Asa ca se potriveste:Mercy=mila,darkness=stiti cu totii.
Dar sa revin la nickul prezent:Ciufykaghe...paaai e o poveste amuzantaiubitul meu ma face mereu ciufulita,fiindca deh,am parul mai voluminos si na,...kaghe vine de la conducator,luat din animeul Naruto,si cum iubita-miu e fan,mi-a zis odata cand l-am enervat ca sunt conducatorul satului de ciufuliti.Ciufykaghe.
Dar sa revin la nickul prezent:Ciufykaghe...paaai e o poveste amuzantaiubitul meu ma face mereu ciufulita,fiindca deh,am parul mai voluminos si na,...kaghe vine de la conducator,luat din animeul Naruto,si cum iubita-miu e fan,mi-a zis odata cand l-am enervat ca sunt conducatorul satului de ciufuliti.Ciufykaghe.
Tadaaaaa.Boom:3