22-09-2011, 09:59 AM
Eu am avut FB, dar am sters contu, adica nu imi place deloc, mare chestie, e doar un site unde poti sa pui poze cu tine si alte chestii. Na, unii vin sa agate fete, altii sa faca misto, iar aia ''mai normali'' isi fac cont pentru jocuri
Ehh unele avantaje daca ai FB: cunosti celebritati, afli barfe despre ele, vezi programele tv de pe canalu X si alte chestii, ca de..acuma toti si-au tras FB.
Eu dupa ce am sters contu la inceputu verii, si l-am sters adica nu-l mai am, acuma mi-am facut altul ca imi trebuia pentru un joc
Oricum faza cu: Daca n-ai fb nu existi, o tampenie in toata regula
si celalte siteuri de socializare: hi5, twitter,..etc, la fel, niste siteuri superficiale pe care intra mai mult dastia mai piti
deci sunt contra
Ehh unele avantaje daca ai FB: cunosti celebritati, afli barfe despre ele, vezi programele tv de pe canalu X si alte chestii, ca de..acuma toti si-au tras FB.
Eu dupa ce am sters contu la inceputu verii, si l-am sters adica nu-l mai am, acuma mi-am facut altul ca imi trebuia pentru un joc
Oricum faza cu: Daca n-ai fb nu existi, o tampenie in toata regula
si celalte siteuri de socializare: hi5, twitter,..etc, la fel, niste siteuri superficiale pe care intra mai mult dastia mai piti
deci sunt contra