Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cum credeti ca va fi sfarsitul?

Eu citesc manga-ul si ma uit si la anime, deci.... Naruto a invatat sa controleze nine tailed fox si sunt sigur ca NU se va transforma in vulpe, totusi eu cred ca vor muri [toata echipa 7] adica, sasuke fiind orb de ura, va ataca satul frunzei si naruto va incepe o lupta cu el..multi vor muri si sakura se baga intre naruto si sasuke, intre timp ce ei se lupta nu vor observa ca sakura a fost omorata de Madara Uciha, iar cei 2 vor lupta contra lui Madara Uciha, il vor omora si Pain fiind reinviat in Manga, o va reinvia pe sakura, asta costand moartea lui din nou. Itachi ii va sharinganul lui naruto. El va deveni hokage si dupa o vreme naruto ii spune sentimentele adevarate sakurei, care realizeaza cata durere i-a cauzat lui naruto si isi va da seama defapt pe cine iubeste adevarat, iar sasuke va deveni seful ANBU in locul lui Danzo. Clanul uciha va fii reinviat, iar hinata se va casatori cu kiba..cam atat [cred

[center] Sometimes Time Just Wont Repair Things..[/center]

Răspunsuri în acest subiect
Cum credeti ca va fi sfarsitul? - de cristina1996 - 01-11-2009, 05:44 PM
RE: cum credeti ca va fii sfarsitul animului naruto?? - de Virusel - 20-09-2011, 03:35 PM
RE: Cum credeti ca va fi sfarsitul? - de Saravis - 21-02-2012, 08:37 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce credeti despre seria Naruto SD? hero1hero 1 2.996 09-07-2012, 07:29 AM
Ultimul răspuns: Mykoto

Utilizatori care citesc acest subiect:
7 Vizitator(i)