Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Special A

Special A este unul dintre cele mai cute anime-uri ever. 71
Cred ca m-am apucat de el cam acum o luna si chiar mi-a placut mult sa il vizionez, e amuzant, relaxant, copilaros, ceva care parca iti ia toate grijile de pe cap si te face sa iti dai seama ca viata poate fi si vesela uneori, cel putin asta e efectul pe care l-a avut asupra mea. 10 Sigur, mi s-a parut si putin ciudat la fazele fantasy, cand sareau foarte sus, alergau cu viteza foarte mare sau la sfarsit cand zburau in timp ce se sarutau, cum a mai zis cineva pe-aici. Ma asteptam sa fie realist in totalitate. 21 Soundtrack-ul nu mi-a placut in mod special, era sweet, dar parea din desenele pt copii mici. Ce mi-a placut mult a fost grafica, toti aveau chipuri frumoase si ochi adorabili. 10
Mi-a placut mult de Hikari, desi era cam prostuta. Nu pot sa inteleg cum de nu putea sa accepte ca Takishima e indragostit de ea, parca nu voia sa vada lucrul asta nicicum si insista ca sunt rivali. Mi s-a parut foarte amuzant atunci cand voia sa ii spuna ca il iubeste, s-a dus la toaleta si le-a auzit pe niste fete spunand ca "pierzi daca ii spui unui baiat ca il iubesti" si dupa s-a dus si i-a tipat aluia in fata ca ea nu are de gand sa piarda. 21 Saraca, mi-a parut rau atunci cand Kei a decis sa plece la Londra... Aaa da, si mai era si faza aia, cand nu putea sa-i spuna "Kei". 24
De Takishima nu mi-a placut in mod special, era doar extrem de dragut (pt un tip anime, normal). Parca era atat de rece si sec si voia sa faca totul singur, parca nu ar fi avut nevoie de prietenii lui. Imi placea ca totusi tinea la ei, chiar daca nu o arata. Si imi placea felul in care o tachina pe Hikari, aratandu-si sentimentele sau numind-o "Nii-san". 4
Akira si Tadashi sunt un cuplu de-a dreptu' adorabil. Chiar daca ea e mai crizata asa si il loveste tot timpul, se pare ca lui ii place. Akira exagereaza uneori, in unele momente mi se parea ca se comporta ciudat. Tadashi e aiurit, imi place.
De Jun, Megumi si Ryuu nu imi place in mod special, fiecare mi se pare ciudat si exagerat in felul sau, la fel ca si Sakura aia, disperata dupa Jun. Yahiro mi s-a parut ok pt ca, de fapt, tot timpul incerca sa o ajute pe Akira, a scos ce era mai bun si din Megumi, a invatat-o sa cante in asa fel incat sa fie apreciata. Pana la urma, ea e singura care i-a vazut latura de baiat bun pe care el incearca, nu stiu de ce, sa o ascunda.
Oricum, mi-a placut mult anime-ul, draguta povestea. 10
[Imagine: sig_reinoir.png]

Răspunsuri în acest subiect
Special A - de .ℓυ¢кy.sтαя. - 27-03-2011, 12:26 PM
RE: Special A - de Shizuka - 30-03-2011, 05:40 PM
RE: Special A - de βεκi - 18-04-2011, 11:00 AM
RE: Special A - de Neko. - 18-04-2011, 01:12 PM
RE: Special A - de Panzer - 18-04-2011, 01:57 PM
RE: Special A - de yaoi maniac - 14-05-2011, 08:38 PM
RE: Special A - de Irukandji - 29-06-2011, 09:06 PM
RE: Special A - de Teh - 29-06-2011, 10:32 PM
RE: Special A - de Crazy~Tenshi - 19-09-2011, 11:26 PM