Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cand te indragostesti

Am revenit cu nextul!>:D<..Sper sa va placa ! :-S Lectura Placuta :X

Capitolul 2

Sirul gandurilor imi este intrerupt de usa , in clasa facandu-si aparitia dirigintele nostru Kakashi Hatake impreuna cu noi colegii. Dirigintele nostru ne intampina cu un calduros ''Buna dimineata'' noi deasemenea salutandu-l. Din prezentarile noilor colegi am aflat ca ca se numesc Taylor si Sasuke Uchiha . Taylor este inal de statura la fel si Sasuke , are parul saten si ochii caprui . Este imbracat intr-o pereche de blugi albastri stramti si un tricou pe care scrie ''Bad Boys''. Sasuke este brunet cu ochii de culoarea onixului . El este imbracat intr-o camasa verde descheiata la primi doi nasturi . Taylor a fost asezat in banca cu Naruto iar Sasuke impreuna cu Karin.Wtf?!?O doamne saracul baiat . Dupa cum o stiu pe Karin nu se lasa pana nu atrage orice baiat nou. Asa mi-a facut si la gradinita.Anca imi amintesc ziua aceea.

Flashback:

Inca o zi de gradinita . Educatoarea ne-a invatat cum sa facem lebede din hartie . Ce super! Tocmai mi-am terminat de colorat lebada . De mine se aproprie Naruto si imi complimenteaza lebada din hartie . Pe vreme aceea eu eram oarecum indragostita de Naruto si el de mine.Dar Karin a venit si a stricat totul.

End of Flashback

De atunci o urasc . Toti baietii care sau indragostit de mine au avut de suferit . De ce? Pentru ca se baga c***a de Karin si strica totul . Dar ma rog sper ca Sasuke sa nu i cada in capcana . Si asa a inceput insfarsit ora . Dirigintele nostru a inceput discursul din fiecare an cum ca sa ne purtam cuminti si bla..bla..sincera sa fiu nu prea am ascultat deoarece ma gandeam la noi colegi . De cand au intrat in clasa am simtit un fior pe sira spinari ce nu mi-a dat pace . Simt ca aparitia colegilor noi imi va schimba viata . Sirul gandurilor imi este intrerupt de sunetul strident al clopotelului care anunta pauza bine meritata . Toti elevi au zbughit-o pe usa inafara de mine , deoarece nu vroiam sa fiu strivita . Dar nu am realizat ca in clasa au ramas deasemenea Sasuke si Taylor . O doamne simt cum pulsul imi accelereaza si inima imi bate tare de tot cand realizez ca Taylor se aproprie cu pasi marunti de mine . Cand ajunge in dreptul meu imi zambeaste salutandu-ma cu un ''Buna'' calduros . Off poate fi mai dragut de atat?? Pe cine pacalesc eu este dragut si fara sa te intrebi . Il salut si eu cu un ''Buna'' deasemenea apoi fac cunostinta cu el . Am aflat ca vine din New York si are 17 ani . El si Sasuke sunt copii celebrului om de afaceri Fugaku Uchiha . Plus ca am aflat ceva ce ma surprins total . Parintii lor si cu ai mei se cunosc . Si am tot vorbit asa pana am ajuns in curtea scolii . Eu nefiind atenta la drum am dat peste fratele meu Kevin . Spre surprinderea mea Kevin la salutat pe Taylor ca si cum sar cunoaste . Eu nedumerita l-am intrebat de unde se cunosc . Auzind acestea fratele meu a inceput sa rada spunandumi ca sunt o asa uituca . Ridic din spranceana nedumerita apoi ma uit la Taylor care imi zambeste . Daca ma gandesc mai bine imi amintesc de undeva zambetul asta . O doamne !! Cat de uituca pot fii !! Este Taylor prietenul meu cel mai bun din copilarie doar ca atunci i spuneam ''Raza de soare'' iar el imi spunea ''Floarea de cires'' . Ce vremuri inca imi amintesc . Pe atunci parinti mei erau acasa .

Flashback:
Inca o zi noua . Ma aflu in gradina casei noastre jucandu-ma cu cel mai bun prieten al meu Taylor sau cum i spun eu ''Raza de soare''.
- Sakula prinde flutulele! imi spune ''Raza de soare''

End of Flashback

Involuntar o lacrima cristalina imi curge din ochii gandinduma la datile in care ma jucam cu el sau cand erau parintii mei acasa . Mi-e asa de dor de ei! Deodata simt o mana ce imi sterge lacrima si niste brate puternice ce ma imbratiseaza . Era Taylor . Il imbratisez si eu la randul meu lasand lacrimile sa curga una dupa alta . Deodata il aud pe Taylor soptindumi la ureche un ''Mi-a fost dor de tine '' . ''Si mie Raza de Soare '' i raspund eu cu zambetul pe buze . Sunetul strident al clopotelului se face auzit anuntand inceperea oralor . Eu si Taylor ne indreptam su pasi marunti spre clasa ora asta avand chimie . Si tot asa au trecut orele involuntar una dupa alta . Sunetul clopotelului se face auzit anuntand plecarea noastra acasa . M-am ridicat de pe scaun punandu - mi cartile in ghiozdan si indraptandu-ma spre usa . Chiar atunci isi face apariti Karin cu ''papusile'' ei punandu-mi piedica , eu cazand peste Sasuke si uitandu - ma adanc in ochii lui . Ochii lui pur si simplu ma fascineaza . Sunt de culoarea unui abis intunecat care te face sa crezi ca nu mai ai scapare . Dar visurile imi sunt spulberate de Sasuke care ma impinge brutal de pe el spunandu - mi sa ma uit pe unde calc . Doamne nu ma mai recunoaste ? Nu pot sa cred ca asa de repede ma uitat . Un oftat sgomotos imi iese pe buze . Ma ridic de pe jos murmurand un bine injurando printre dinti pe vaca de Karin . Lasand la oparte micul '' incident ,, m-am indreptat cu pasi marunti spre iesirea scolii asteptandu - l pe pe scumpul meu fratior Kevin . Dar spre uimirea mea la poarta statea Sasuke foarte linistit si ganditor . Se gandea la ceva , sau cineva . Dar vom afla curand .

Sasuke P.O.V:

Dupa micul '' incident ,, din clasa ma indrept lasciv si totodata plictisit spre iesirea din scoala in asteptarea fratelui meu Taylor . Oare de unde am impresia ca o cunosc pe rozalie ? Parul ei roz , zambetul ei cald , ochii ei verzi ca iarba proaspata de primavara imi amintesc de ceva ... Gata mi-am amintit ! Ea este Sakura prietena mea si a lui Taylor din copilarie . Sau cum obisnuiam noi sa i zicem '' Floare de cires ,, . Inca imi amintesc cu drag ziua in care am cunoscut - o .

Flashback:

O noua zi plictisitoare incepe . Eu impreuna cu fratele meu Taylor stam plictisiti de lume in gradina in asteptarea parintilor nostri . Astazi trebuia sa ne faca cunostinta cu nu stiu ce oameni . Plictisitor ! Dar atentia imi este captata de o mica faptura cu parul roz si ochii de culoarea ierbii proaspete . Avea un zabbet angelic ce topea inima oricui . Ajungand in dreptul nostru merge spre Taylor salutandu - l prieteneste . Aha , deci Taylor o cunoaste pe '' par roz ,, . Dupa ce il saluta pe Taylor fata cu parul roz se intoarce spre mine spunand cu cel mai dulce ton posibil :

- Buna , eu sunt Sakura ! Imi pale bine de cunostinta . Vrei sa fim prieteni ? intreaba ea cu speranta in glas si cu un zambet toata pana la urechi .
- Buna , eu sunt Sasuke ! Si mie imi pare bine de cunostinta . Si raspunsul la intrebarea : normal ca vreau sa fim prieteni .

End of Flashback

Asa am cunoscut -o . Dar nu am putut petrece mult timp cu ea deoarece parinti ma trimiteau la gradinite speciale din alta tara . Chestia asta am sa o regret toata viata . Din prima clipa in care am vazut - o m-am indragostit de ea . Dar nu stiu daca ea simte acelasi lucru pentru mine . De aceea va fii mai bine sa iau atitudinea de rece si nepasator in preajma ei . Nu vreau sa isi dea seama cat o iubesc . Dar sirul gandurilor imi este intrerupt de Sakura care ma intreaba ingrijorata daca sunt bine . Eu i raspund cu un simplu '' da ,, stins si rece indepartandu - ma putin de ea .

Sakura P.O.V :

Ce la apucat ? Eu am pus o simpla intrebare ! De ce sa suparat ? Ma rog sa trecem peste asta . Sirul gandurilor imi este intrerupt de Kevin care insfarsit a ajuns . Il salut dupa care ne indreptam cu pasi marunti spre casa . Tot drumul am povestit despre tot felul . Ajunsi acasa ne descaltam si intram in casa . Mergem in living dar ceva ne atrage atentia . Era..

Scuze dar nu m-am putut abtine;))...Va promit ca urmatorul capitol nu o sa va mai tim in suspans .>:D< V-am pupat !:*

Răspunsuri în acest subiect
Cand te indragostesti - de sakura_sasuke - 18-09-2011, 01:44 PM
RE: Cand te indragostesti (Sasusaku) - de hiimera - 18-09-2011, 03:58 PM
RE: Cand te indragostesti (Sasusaku) - de sakura_sasuke - 18-09-2011, 07:41 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Cum sa te indragostesti in trei pasi simpli. Natsuru 5 4.063 10-02-2013, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Natsuru
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 7.859 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)