Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Uhh some creations :((

Hello.Sunt foarte multe si uitew ca incerc sa le comentez pe toate 4

1)Cred ca e primul tau sig.E foarte plin.Nu prea da bine si nu vad de ce e imagine acolo cu inuyahsa x sessy,inuyasha x kagome...nu prea e bine.......................7
2)E mai evoluata.Mult mai bine dupa parerea mea.Roz x sora...foarte bine..dar in coltul de sus stanga e nuj brushul ala ce sta aiurea acolo.........................9
3)O.O imi place.Desi prea curcubeu acolo,nepotrivit puccei ...e dragut .........8
4)Prea multe infloraturi acolo aiurea,scara aceea nui vad rostul...textul...mai de graba fontul textului...trebuie aranjat in functie de background............7
5)Prea simplu.Stii ce ma refer.Nimic nu se potriveste.....6
6)pass.....6,5
7)O.O superba.Rozul acela e asa dulce.Floarea,renderul,muzica,totul....................10
8)E destul de frumoasa desi...negru nu e potrivit cu inu...e bine ca ai acoperit cu brush rosu....8
9)Umm...cam gol...desi totul se potriveste simt ca ceva e gol in el .e PREA SEC......8
10)imi place.Desi acolo este un text cam prea mic imi place.Rosul acela se potriveste cu rosiaticul pieptului si a obrazilor fetei ^_^.Inca umpic lucra si e de 10......9
11)Daca faceai textul in culoarea neagra si puneai ceva bleding ar fi fost super.......................8,7
12)Pass.....................7
13)O.O Il ador........Text-ulk,fonrul,culorile...totul ...imi place foarte mult............10
14)Nu am ce comenta la el.Imi place cel mai mult...................10
15)Bleah...putin prea roz...chii nu se vede prea bine....X ale nu prea isi au rostul......7
16)Fontul meu preferat :love: Un culoarea textului nu e prea favorabila Mergea un galben/portocaliu in rest imi place.....................................9
17)Cam simplu dar de efect .........................8

4 Sper ca nu am fost prea dura dar am spun si am dat nota pe moment.Ce am simtit cand am vazut sig-ul ^_^ In general is foarte bune mai ales ca folosesti alt program.Cred ca media ar fi un 8,7 /9
Mai exerseaza.Foloseste tutoriale.De unde sa ie?dE pe GFXVOID, sau alte site-uri,deviant art,...
Treci si pe la galeria mea te rog ^_^ si comenteazami sig-urile alea noi.
Astept noi creatii
o.o" wot

Răspunsuri în acest subiect
Uhh some creations :(( - de Hazuki-onee-chan - 21-07-2008, 01:45 PM
RE: Uhh some creations :(( - de Melyeter - 21-07-2008, 04:01 PM
RE: Uhh some creations :(( - de Hazuki-onee-chan - 21-07-2008, 09:26 PM
RE: Uhh some creations :(( - de Sol - 21-07-2008, 10:37 PM
RE: Uhh some creations :(( - de Hazuki-onee-chan - 22-07-2008, 12:38 PM
RE: Uhh some creations :(( - de Melyeter - 22-07-2008, 01:11 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  My collection of creations ^^' Melancholy 7 4.238 18-07-2008, 03:15 AM