Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hello!

A... poi nu prea am incredere in nimeni, deaia nu am pus nik altceva despre mine...
Poi... culoarea preferata... mov inchis
stau in Brasov( liceul J. Honterus)
am 12 ani juma'
trupe preferate..... hmm... Simple Plan, Avril Lavigne... si nu mai stiu(ascult muzica din anime mai nou).

Imi place sa scriu( va rog sa-mi urmariti ficurile). Ascult muzica tot timpul cand merg pe bicicleta( ma dau foarte mult). Nu am prea multi prieteni pentru ca eram cam zvapaiata cand eram mica( spaima baietilor), si nici nu accept alti oameni decat daca simt ca sunt de incredere( urasc lingaii). Totusi cei care ma cunosc cu adevarat, desi nus' prea multi, zic ca sunt 0k. Nu pot sa ma laud prea tare cu invatatu' pentru ca pur si simplu nu ma intereseaza.Fac tennis de placere si sunt stelista( dar nu exagerat).
Si.... a.... da..... prenumele meu e....grr Iris....:blushing:, da' nu prea vreau sa ma strigati asa... prefer Renka sau Tai( noua mea porecla).

Stiu ca lye( i-am urmarit ficurile) ca e cea mai mare fana Gravi, si dupa ce i-am citit ficurile m-am gandit sa scriu si eu.praise

P.S. Scuze ca nu am postat de la inceput toate chestile astea, da' doar acum vad ce oameni draguti sunt aici!
P.S. 2 Va rog sa-mi urmariti benzile desenate. Sunt ,in categoria Fanficuri, despre Gravi.
"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." -Goethe
!btw! mi`am facut blog! KlutZoph0biA
[Imagine: EiriYukibanner.jpg]
[Imagine: Vampire_Knight_by_AestheticEnzeru.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Hello! - de NiyaTai - 21-07-2008, 08:28 AM
RE: Hello! - de dia_love_gackt - 21-07-2008, 10:23 AM
RE: Hello! - de Amy8D - 21-07-2008, 10:37 AM
RE: Hello! - de NiyaTai - 21-07-2008, 03:32 PM
RE: Hello! - de BlueTabs - 21-07-2008, 05:38 PM
RE: Hello! - de Lye - 25-07-2008, 04:17 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)