Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

`Gazda` de Stephenie Meyer

Clar. Cartea mea preferata 8.

Ca si voua, m-a impresionat mult mai mult decat Twilight. Cele 4 carti din seria Twilight le-am citit in cam 2 ani... am facut rost greu de ele si nici nu m-au atras atat de mult. "Amurg" mi s-a parut genial, dar toate celelalte trei doar o continuare inutila.
Anyway, prima data am citit o recenzie la Gazda intr-o revista de genul Bravo sau BravoGirl. Nu mi s-a parut cine stie ce pentru ca nu sunt mare fana a extraterestilor, SF & so on. Big mistake :].
Apoi am gasit cartea in biblioteca unei prietene care, culmea, nici ea n-o citise. Am inprumutat-o frumusel si am terminat-o foarte repede.

Verdict? Geniala. E mult mai complexa decat Twilight, decat o poveste siroapoasa intre o fata bleaga si un vampir Don Juan. Dezvolta mai multe idei: in prima faza conditia omului si mai tarziu iubirea dintre Wanda si Ian. Mi se pare mai matura si mai originala.
Iar personajele... aiaiai imi place Iaaan :]. E atat de dragut cu Wanda, iar ei nu s-au indragostit de la prima vedere la ora de biologie, ci s-au cunoscut mai intai. Iar Ian ii o aprecia pe Wanda asa cum era ea, nu pentru aspectul fizic al lui Mel.
Jared... inteleg ca iubita lui disparuse si in locul ei a aparut un extraterestru, dar totusi... putea sa fie mai dragut cu W, ea voia doar binele lui si al celorlalti oameni.

Buuun. Si din cate am citit pe net, va aparea si un film, dar nu sunt foarte sigura. Sper sa fie reusit :].
[Imagine: 11qpgxx.jpg]

Naruto FanFiction || Vreau sa fiu EU

Răspunsuri în acest subiect
`Gazda` de Stephenie Meyer - de Nya. - 05-02-2010, 06:53 PM
RE: `Gazda` de Stephenie Meyer - de Elusive wolf - 05-02-2010, 07:06 PM
RE: `Gazda` de Stephenie Meyer - de Me†al. - 05-02-2010, 10:13 PM
RE: `Gazda` de Stephenie Meyer - de Leontina - 06-09-2011, 07:21 PM
RE: `Gazda` de Stephenie Meyer - de Ada - 16-09-2011, 10:26 PM
RE: `Gazda` de Stephenie Meyer - de Chlo - 29-09-2011, 11:05 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)