11-09-2011, 06:21 PM
Frate, au facut schimbari in Kaufland. >< Dar pun pariu ca aratam flufef si cutulache nestiind unde anume sa caut ceea ce cautam.
Si am avut o rusine, cum sunt de obicei rusinoasa (>< Why me, God?! *whaaa* *running in tears*), ca sa intreb pe cineva... dar pana la urma mi-am facut curaj! *burning eyes* Apropo, am vazut un chinezoi mai... invarsta(?), chel, dar era bun. :-> Gen seme-uke. *evil laugh x5 or 6 ori -inainte sa plec citisem un manga -si inca il citesc- cu asa ceva, adica uke care arata ca si seme -ador astfel de mangauri *lovely** Muhahaha! Ce pot spune *laughs*. Maineee scoalaa!
Si ghiciti.
Daaa! Corect! Bravo! Ni s-a schimbat a cincea oara diriginta *muhahaha*, pe langa cam toti profesorii (de ce nu si aia de matematica? pentru ca e ca batul in fund ^^, vrei sa-l scoti dar se simte prea confortabil acolo). Dar ce noroc! Ce NOROC! DOAMNEEEE!!!! Iti multumesc pentru acest lucru fenomenal (nici nu ma mai intereseaza ca pierd cracii profei de franceze *smile with all teeth*)! Stiti care e?
OH DAMN YEAH! Proful de muzica a ramaaas!!!!!!! YEeeeeeeeeee!!!! Bagati sampanie si lautarii sa sune pentru asta (acest act cerect -nu sunt sigura daca vroiam sa zic asta sau nu [asta e de la edit]- or something *angel aura*)!! Acum fac asa, dar cand mi-a zis Marius (pe care incercam sa-l evitam -eu si M.z-, chiar daca stiam ca nu avem cum ->.< ghinion de ghinion) am sarit in sus si am tipat, dar ce tipat! Parca auzeam ca o sa vina Three days grace in Romania sau Kim Hyun Joong or Kim Nam Gil. >.< Oh, my! Anyway, ieri si azi au fost bine. *laughs* Am tipat de vreo doua ori la tata azi. xd Prima oara pentru ca nu m-am putut abtine (am niste probleme cu nervii -cum am cu ochii si calciul-, adica controlarea lor -am probleme si cu supararea, dar nu conteaza asta) si a doua oara cand a venit vorba sa ne hotaram cu sandvisurile pentru scoala. >.< Stiu, dar cand vorbesti si taica-tu nici nu baga in seama ce zici si repeta aceeasi intrebare, iar tu incerci sa-i explici, dar el nuuu~, cred ca te apuca putin sa te dai sau sa il dai cu capul de pereti. >< Mai ales cand esti o rasfatata mofturoasa si ignoranta ca mine ce doreste sa fie ascultata, sa ii fie data dreptate in orice and so on.
Nu ma sfies sa recunosc cum sunt ^^, pentru ca stiu ceea ce sunt, cum sunt si imi stiu calitatiile si defectele mai bine deca oricine. ^^ Oh, baby, I'm right (logic). Anyway, maineee scoalaa! 8:20 tata imi da alarma (el imi face micul dejun, el ma trezeste, el imi da de mancare, el cumpara, el gateste, el nu-stiu-ce, iar eu il tratez ca pe un cacat -idioata, stiu, nerecunoscatoare, stiu, and whatever you want *given eyes over head*), whatever.

"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2