10-09-2011, 11:15 PM
Simpatica idee, deci primul episod din Naruto, cred ca ala e, a fost difuzat pe Jetix in romana, si je facu ochii cat cepele cat vazu asta, mentionez ca nu am mai auzit de anime pe atunci. Da si eu am vazut episodul ala cu NaruSasu kiss, care ma socat si innebunit din prima clipa, din cauza lor sunt o micuta fana yaoi si perversa Naruto e de vina!!
Persoana care mi-a placut atunci cel mai mult a fost....Naruto O.o, ma facea sa rad, o chestie elemantara la mine, eu pe atunci nu radeam chiar din orice, da si eu m-am indragostit de bunaciunea aia bruneta cu nume de pudel, Sasuke, si inca e hot, dar na...mai m-am lasat de el cand am vazut ce badaran este . Asa revenind atunci, dupa cateva episoooaade, si zic, multe, am inceput sa o plac si pe Sakura si sa fiu innebunita dupa cuplul SasuSaku, o pasiune care a durat 3 ani si inca mai continuuaaaa...
Cam atat, cred
Persoana care mi-a placut atunci cel mai mult a fost....Naruto O.o, ma facea sa rad, o chestie elemantara la mine, eu pe atunci nu radeam chiar din orice, da si eu m-am indragostit de bunaciunea aia bruneta cu nume de pudel, Sasuke, si inca e hot, dar na...mai m-am lasat de el cand am vazut ce badaran este . Asa revenind atunci, dupa cateva episoooaade, si zic, multe, am inceput sa o plac si pe Sakura si sa fiu innebunita dupa cuplul SasuSaku, o pasiune care a durat 3 ani si inca mai continuuaaaa...
Cam atat, cred
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile