Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cum a fost cand ai vazut prima oara Naruto?

Simpatica idee39, deci primul episod din Naruto, cred ca ala e, a fost difuzat pe Jetix in romana, si je facu ochii cat cepele cat vazu asta, mentionez ca nu am mai auzit de anime pe atunci21. Da si eu am vazut episodul ala cu NaruSasu kiss, care ma socat si innebunit din prima clipa, din cauza lor sunt o micuta fana yaoi si perversa24 Naruto e de vina!!

Persoana care mi-a placut atunci cel mai mult a fost....Naruto O.o, ma facea sa rad, o chestie elemantara la mine24, eu pe atunci nu radeam chiar din orice, da si eu m-am indragostit de bunaciunea aia bruneta cu nume de pudel, Sasuke, si inca e hot, dar na...mai m-am lasat de el cand am vazut ce badaran este 33. Asa revenind atunci, dupa cateva episoooaade, si zic, multe, am inceput sa o plac si pe Sakura si sa fiu innebunita dupa cuplul SasuSaku, o pasiune care a durat 3 ani si inca mai continuuaaaa...

Cam atat, cred39
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

Răspunsuri în acest subiect
RE: Cum a fost când ai văzut prima oară Naruto? - de Piersicuta - 10-09-2011, 11:15 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Naruto Shippuden 292 / Naruto Chapter 616 (Update saptamanal) George 43 30.762 01-06-2013, 09:21 PM
Ultimul răspuns: Aggie
  Care a fost cel mai bun Hokage? Kuromi 10 10.501 07-07-2012, 03:04 AM
Ultimul răspuns: hero1hero
  Naruto. Naruto Shippuden -> Movie list Rose ^^ 0 2.520 31-01-2012, 09:39 PM
Ultimul răspuns: Rose ^^

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)