10-09-2011, 08:47 PM
Aro:
Am recitat prostiile alea de paragrafe. Dupa ce am terminat am asteptat sa vad ce va avea de comentat Miranda in privinta mea sau a recitatului meu. Aceasta statea si ma privea. Oare m-am descurcat atat de prost incat nu stie cum a-mi spuna?! Nu, nu poate fi asta! Ea spune la obiect fara a se da inlaturi de la a comenta ceva... Stiu foarte bine ca daca as dori sa ma cert cu cineva trebui e doar sa ma pun in gura cu ea si am rezolvat.
OCC: Miranda sau cine doreste
Am recitat prostiile alea de paragrafe. Dupa ce am terminat am asteptat sa vad ce va avea de comentat Miranda in privinta mea sau a recitatului meu. Aceasta statea si ma privea. Oare m-am descurcat atat de prost incat nu stie cum a-mi spuna?! Nu, nu poate fi asta! Ea spune la obiect fara a se da inlaturi de la a comenta ceva... Stiu foarte bine ca daca as dori sa ma cert cu cineva trebui e doar sa ma pun in gura cu ea si am rezolvat.
OCC: Miranda sau cine doreste
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara