10-09-2011, 11:04 AM
Am citit cateva (yaoi, logic, si una "Two cupe of caffe" -neyaoi- pe care trebuie sa-l traduc si sa-i fac type ^_^ -alegerea a fost a mea) si mi-a placut mult "Running on empty" care o sa fie tradus de... un grup de manga in romana (nu zic, poate nu e voie) si... daca tot mi-a zis de el, l-am apucat, mai tarziu, dupa ce mi-am dat seama ca am uitat sa citesc din stanga in dreapta, m-am mai prins si ca e TOT (cinci capitole, parca, or something like this) colorat -am crezut ca doar inceputul, cum se mai intampal de obicei sau doar unele pagini. Unele peisaje m-au impresionat, numele (nu chiar), felul personajelor si toate cele. *lovely* Pozele pe care tipul "rau" le faceau erau... =p~ Pasari si toate chestiile. Desi am avut aceasi nelamurire ca si Blforever "De ce poarta aripi in spate? " o.o, dar ce sa-i faci *laughs*. Cand l-am terminat, i l-am indesat ei pe gat, dar i-am zis ca nu-i mature, smut, ci e manhwa si e romance *laughs*. Anyway, a fost foarte frumos, si partea cand s-a dezbracat si a facut baie, apoi s-a dus si l-a luat in brate ca sa ii scada temperatura... *faint* I-am bagat-o pe gat si lui Alex (de pe mangazup) *laughs*. Bietul de el (yaoi maniace ca si amice, rau). :[ Oricum, tot la manga raman, chiar daca vreo doua manhwa m-au atras si vreau sa le vad continuarea (cum s-a intamplat cu alte trei mangauri). *burning eyes* Cum sunt obisnuita cu numele coreene, fosta k-popista (un an de nume ingramadite in cap de catre M.z >.>), nu mi se par cine stie ce, dar nici nu ma obosesc sa la retin, ca si la manga, de altfel (si cand o fac, le uit, sau raman doar cu unul >.<). Ati inteles voi -dar nu mi se par chiar cele mai originale (nu ca am citit si multe) si nici nu au atatea manhwa yaoi *sad*. :[
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2