09-09-2011, 06:54 PM
And so on, my bunny dear.
Ieri stateam in pat si ma distram pe cinste recapituland la chimie si biologie. ^^ Yeah, baib! Scoala e misto, la fel si invatatura.
Daca n-am avea o, am ramane bata si n-am mai putea citi mangauri. :-b N-am sti cum sa-i zicem la "Doamne, plang! Acum rad, la naiba, m-am plictisit -sa trecem la un manga yaoi mature" *rolling*. Kidding *shoot myself*. Citisem un manga si... incepusem sa-mi dea lacrimile, apoi am inceput sa rad pe saturate. *rolling* Dar de rusine ca i-au chemat "urgent" ca taica-su e in spital si apoi sa vada ca are nu-stiu-ce cu discul (am uitat) ma cuprinse o blusheata in obraji *blush*. >.< Si el de acolo "Chiar daca e doar un disck nu-stiu-ce, doare (foarte tare)" sau cam asa ceva *laughs*. Si... atat de kawaii e ala de douazeci si opt si mai ghiciti, acum cateva zile vazusem o bunaciune chinezeasca, adica Made in China (ca si penarul meu cu o mata 'Bad cat' in fata, langa pisicuta neagra si kawaii
si pe spate 'It's good to be bad'
Yeah, baib, e bine sa fi rea ;;]). Anyway, aceeasi lene ca in fiecare dimineata, curatenia ce nu lipseste (vand afurisit! mi-a luat de patru ori frunzele TT^TT sau de cinci ori... >.> I don't know, nu numaram, alergam cu matura si forasul sa le matur din nou, bine ca erau aproape, dar tot a fost sacaitor .__.') etc.
[frati-miu ma zboara de la calculator cand vine si e in casa, deci, nu vreau sa nu termin asta, ca dupa aceea lenea de a da edit *headache*. That's me *me*]

[frati-miu ma zboara de la calculator cand vine si e in casa, deci, nu vreau sa nu termin asta, ca dupa aceea lenea de a da edit *headache*. That's me *me*]
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2