Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Copii si sexul/dragostea

#2
Ryu, respectele mele pentru tine. E un subiect important.

De mult dezbateam acest subiect si cu prietenele si cu parintii. Copii din ziua de azi s-au schimbat. Nu mai sunt copii care eram noi acum, demult *nu zic toti*. Acum, ce conteaza e sa fii popular sa aii multi iubiti si sa nu ai rusine de nimeni. Si internetul are vina lui, dupa parerea mea. Dar aici tine de mentalitate copilului, care nu prea exista, si se uite pe diverse site-uri porno sau imagini and so on. Acolo vad, vor sa incerce si pana la urma o fac.
Pentru o fata conteaza mult acea „prima oara„. Si la baieti conteaza, dar e diferit de ambele parti. Ca sa isi distruga copii cea mai frumoasa perioada, fiind copilaria, e cumplit. Sate dezvirginezi de la o varsta frageda nu e chiar ROZ. Vei regreta cu timpul, si nu te ajuta la nimic. Multi copii nu fac asta din placere sau ca simt neaparat acea dragoste pentru „iuby„, ci din curiozitate. Curiozzitatea te omoara, era o vorba. La varstele 11-17 ani, nu exista iubire adevarata. NU. Exista o acea joaca si acel flirt dintre 2 persoane. Asa era, pe vremea mea. Acum s-a intors roata. Din joaca devine mai mult. Si sexul pentnru copii din ziua de azi inseamna „sa fii cool„. E un adevar.

Eram intr-o zi de iunie, cand tocmai terminasem sem.2 si sesiunea si ma gandeam sa fac un mic party cu 3 colege si buen prietene. Umblam pee chat, amuzandu-ne cand , vorbeam cu un baiat de 15 ani. M-am mirat de ce spunea si cum vorbea. Parca era cuceritorul lumii. ” can ai facut-o prima oara?„ ,,Cum?,, ,,ti-a placut?,, ,, vrei nr meu?,, si tot felul de baliverne.. Muream, pana i-am dat ignore. Am stat mult tacute si pana la urma am dezbatut situatia.

La 15 ani traiam fericita si nici nu stiam ce e aia „masturbare„ sau alte chestii pe tema asta. Ma jucam flori fete sau baieti, adevar sau provocare si eram atatia copii dar nici o data nu vorbeam despre acest subiect. Nu ne era gandul acolo. Erau prin clasa, care se laudau ca „au facut„ ca etc. Dar rar. Mai mult baieti si cateva fete. Acum, sa fii cool inseamna sa iti bati joc de x si y, sa fii rau si fitos, sa nu iti pese decat de tine si sa calci pe cadavre, era si asta o vorba.

am facut ditamai posrtul, si mai am.

@matzaplouata- sa ai iubit, nu tine neaparat de maturitate. Ca sa ai iubit nu trebuie neaparat sa te culci cu el. *sunt cam directa* Poti avea un prieten pe care il cunosti foarte bine, va simpatizati ,,va mai furati cate un pupic, dar nimic alt ceva. ceva mai mult de o prietenie. pana la urma asta nu e rau, daca voi chiar va palceti. Nici sfanta nu poti sa fii. DAr iti zic asa. Daca vrei sa ai un iubitel , eu zic ca la varsta ta, trebuie sa il cunosti in amanunt. Nu primul de pe strada. Admir ca nu te intereseaza acum, acest subiect. ; )
Fetele cu fustite scurte da... ma dezgusta. Si eu mai port fuste scurte, dar nu lipite de fund si de 2 cm.

@RYU:
Deci care este parerea voastra in legatura cu inceperea vietii sexuale??
Viata sexuala trebuie sa o pregatesti din timp si sa nu iti scape nimic. Preservativul, metodele de protectie. Si tot ce tine de sexualitate. Prima data si pentru fete/baieti, e important sa fie frumoasa. aceasta „ prima oara„ nu o uiti nici o data si trebuie sa fie frumoasa. La fete, e mai greu, pentru ca ele sunt mai sensibile mai ales la aceasta tema.

Rya, ar trebui sa iti zic ceva. titlul scris de tine: Copii si sexul/dragostea.
Subliniez o chestie. Sexul si Dragostea sunt doua lucruri toatal diferite. Sexul e un lucru Dragostea alt lucru. Titlul ar trebuii sa sune asa: Copii, sexul si dragostea.
Dragostea este acel moment in care petreci o noate de neuitat cu persoana iubita pe cand sexul, il poti face oricand si aproape ori unde, fara sa simti nici cea mai mica atractie. Dragostea copii nu o pot intelege foarte bine. Ei nu o pot face. Tine de varsta si de persoana de langa tine.

Dragostea nu inseamna agatat. Acesta se numeste flirt. Nu te condamn. Abea incepi liceul vei intelege si esti destul de mare si vei intelege multe pentru ca nu esti prost.
Siei mie mi se pare absolut scarbos sa vad 2 persoane sarutandu-se in fata mea. Asta e si nesimtire. Acesti copii stiu ca nu e bine. Dar ofac ca sa iasa in evidenta. tine si de educatie.

Nici la 16 ani nu esti pregatit pentru o relatie serioasa. Ai multe de invatat si nici nu ai terminat perioada adolescentei. de la 18+ incolo, e numai bine, Esti major. O relatie serioasa presupune implicarea cuplului si presupune si sexul. De acceaa copii nu pot avea relatii serioase nici o data.

Ryu, mai ai de invatat dar in mare intelegi bine situatia. Ti-am mai zis cateva chestii noi sau pe care le stiai deja, dar nu le-ai pus cum trebuie.
---

Dupa parerea mea, tine si de educatia primita acasa. Daca copilul e prea protejat si acoperit pe parcurs va ur asta. Daca e prea liber risca sa faca prea multe prostii. Dupa parerea mea parintii trebuie sa aiba grija de copil dar sa ii ofere si ibertate. De la varsta de 13-14 anichiar 12, un parinte trebuie sa ii explice riscurile, schimbarile, si tot ce trebuie sa stie un minor.. Adolescenta si pre adolescenta este grea. Sunt importante. Trebuie sa le stii cam pe toate, pentru ziua de azi. Ar fi buna macar de 2 ori pe saptamaana sa se faca 1 ora, jum, de ora psihologie. Te ajuta sa intelegi. Si sociologia e necesara. Relatiile cu oamenii.

Daca o sa mai am ceva de adaugat o sa revin. Nici o data nu am scris atat de mult. ^^
[Imagine: o88djien5737pr5gx1f.png]
De la Ang a mea! Mersi. < 3



Răspunsuri în acest subiect
Copii si sexul/dragostea - de matzaplouata - 08-09-2011, 11:19 PM
RE: Copii si sexul/dragostea - de +Rin+ - 21-12-2011, 12:34 PM
RE: Copii si sexul/dragostea - de Storymaker - 21-12-2011, 01:27 PM
RE: Copii si sexul/dragostea - de Amy :3 - 21-12-2011, 03:54 PM
RE: Copii si sexul/dragostea - de C r i s a - 09-09-2011, 01:07 AM
RE: Copii si sexul/dragostea - de Panzer - 09-09-2011, 10:14 AM
RE: Copii si sexul/dragostea - de Teh - 09-09-2011, 02:38 PM
RE: Copii si sexul/dragostea - de sickness - 13-09-2011, 09:34 PM
RE: Copii si sexul/dragostea - de Flash - 14-09-2011, 01:54 PM
RE: Copii si sexul/dragostea - de Panzer - 14-09-2011, 08:13 PM
RE: Copii si sexul/dragostea - de Sign of hell - 12-12-2011, 03:52 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Copii si sexul/dragostea Azazel 1 3.525 09-09-2011, 02:40 PM
Ultimul răspuns: Azariah'
  Copii ÅŸi telefoanele Flash 38 16.637 14-04-2011, 06:52 PM
Ultimul răspuns: LoLix


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)