Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cum merge rpg-ul ?
Este cam plictisitor...
6.67%
1 6.67%
Unele persoane vor sa se dea mare si tare
26.67%
4 26.67%
Este super, imi place.
66.67%
10 66.67%
Total 15 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Luptă în arenă ~ Începere

Aro:

Aruncata afara vreau sa-mi i-au revansa dar o aman caci sunt sunata de cineva pe care nu credeam ca il voi mai vedea. Alerg pana in camera mea de unde i-au o perechde de blugi albastri si o bluza caci a inceput sa se lase racoare. Alerg pana la garaj de unde i-au motocicleza si pornesc in viteza lasand fum in a mea urma.

Blugii: http://www.google.ro/imgres?q=blugi+negr...29,r:6,s:0

Bulza: http://www.google.ro/imgres?q=bluza+neag...29,r:3,s:0

Cizme: http://www.google.ro/imgres?q=cizme+negr...,r:11,s:31

Dupa ce-mi termin treaba ma sterg pe fata de sange si plec. Ajunsa acasa o vad pe Miranda cum sta langa baiatul acela. Nu dau importana si ma intreb inspre ei. Ma duc in fata Mirandei care zambea victorioasa dar nu o las caci i-o tai scurt:
-Sa nu crezi ca am uitat de tine dar aveam o treaba mai importanta defapt una nesemnificativa dar in comparatie cu tine extrem de importanta. Vreu sa spuna ceva dar nu o las caci ii dau un toc in burta si plec fara a mai face scandal. Baiatul vru sa vina dupa mine dar o lua pe varasa dupa jos si o duce la ea in camera. Copii se adunara in jurul ei si priveau bucurosi, tristi, diferiti simpatizanti de ai ei vrura sa ma atace dar nu apucara sa faca nimic caci dispar intr-un nor de fum si ajung la mine in camera.

OCC: Cine doreste
[Imagine: 445775bigthumbnail.jpg]
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara





Răspunsuri în acest subiect
RE: Lupta in arena - de Yuki Kuran - 31-08-2011, 04:05 PM
RE: Luptă în arenă ~ Începere - de Sho-Yo - 08-09-2011, 02:00 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)